Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, Πέμπτη, 20/06/2024

| Νέα του Δήμου
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, Πέμπτη, 20/06/2024

- Προσωρινή κατάληψη οδοστρώματος (με διακοπή κυκλοφορίας των οχημάτων) της οδού Τασσοπούλου στη συμβολή της με Αγίου Ιωάννου για τις ανάγκες του έργου "Ηλεκτρονηχανολογικά έργα και οδοφωτισμός". Τα οχήματα προτείνεται να κατευθύνονται προς Γραβιάς ή Μεσογείων μέσω της Αγίου Ιωάννου.

- Κλειστή η οδός Ειρήνης από την οδό Ναυπλίου έως την οδό Γιαβάση, από τις 07:30 έως 15:30, λόγω εργασιών σκυροδέτησης. Τα οχήματα προτείνεται να διέρχονται ως εξής: από την οδό Αιγαίου Πελάγους - δεξιά στην οδό Ναυπλίου - συνέχεια στην οδό Σιώκου - αριστερά/δεξιά στην οδό Ηπείρου ή από την οδό Ειρήνης - αριστερά στην οδό Σιώκου - αριστερά/δεξιά στην οδό Ηπείρου.

- Κλειστή η οδός Ρούμελης από την οδό Προφήτη Ηλία έως την οδό Ναυπακτίας, από τις 08:30 έως 15:30 & 17:30 έως 20:00, λόγω εργασιών σκυροδέτησης. Τα οχήματα προτείνεται να διέρχονται ως εξής: από την οδό Πελοποννήσου - δεξιά στην οδό Πατριάρχου Γρηγορίου Ε' - δεξιά στην οδό Επτανήσου - δεξιά στην οδό Ναυπακτίας. Εξυπηρετούνται καθ'όλη τη διάρκεια της σκυροδέτησης οι παρόδιοι κάτοικοι και επιτρέπεται η είσοδος-έξοδος οχημάτων που προορίζονται για τις τελετές του Ιερού Ναού Προφήτη Ηλία.

- Κλειστή η οδός Απ.Παύλου από την οδό Σχολείου έως την οδό Μαρούλη, από τις 10:00 έως 15:30, λόγω μετακόμισης. Τα οχήματα προτείνεται να διέρχονται ως εξής: από την οδό Σχολείου - δεξιά στην οδό Μανδηλαρά - δεξιά στην Λ.Μεσογείων.

Εργασίες αποκατάστασης βλαβών δικτύων (εταιρείες τηλεφωνίας, εταιρείες ενέργειας, ΕΥΔΑΠ κλπ) δύναται να εκτελούνται χωρίς να προηγηθεί ενημέρωση του Δήμου, λόγω της έκτακτης φύσης τους.
Για οποιοδήποτε άλλη οδό που είναι κλειστή, ο Δήμος Αγίας Παρασκευής δεν έχει λάβει ενημέρωση/χορηγήσει την αντίστοιχη άδεια. Οι πολίτες που διαπιστώνουν ότι έχει κλείσει άλλη οδός, εκτός των αναφερόμενων παραπάνω, μπορούν να μας ενημερώνουν Δευτέρα έως και Παρασκευή, 07:00-15:00 στο 2132004500.

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software