Μεγάλη η συμμετοχή των πολιτών όλων των ηλικιών στο «Sports 4 All» του Δήμου Αγίας Παρασκευής

Γ. Μυλωνάκης: «Θέλουμε περισσότερο αθλητισμό για περισσότερους πολίτες. Θα «ανοίξουμε» τους χώρους της πόλης για να τους χαίρονται μικροί και μεγάλοι»

 

Περισσότεροι από 200 πολίτες όλων των ηλικιών συμμετείχαν στην αθλητική εκδήλωση «Sports 4 All» που διοργάνωσε με επιτυχία ο Δήμος Αγίας Παρασκευής στο αθλητικό και πολιτιστικό πάρκο «Σταύρος Κώτσης».

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο, στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Αθλητισμού για την Ανάπτυξη και την Ειρήνη.

Με κεντρικό μήνυμα ο αθλητισμός είναι οικογενειακή υπόθεση, μικροί, μεγάλοι και μεγαλύτεροι, υπό την καθοδήγηση γυμναστών, συμμετείχαν σε διάφορες αθλητικές εκδηλώσεις, όπως τοξοβολία, Dance Aerobic, κυκλική προπόνηση, σκυταλοδρομίες, παιδαγωγικά παιχνίδια αλλά και σε προγράμματα στα υπαίθρια όργανα γυμναστικής, ενώ παράλληλα ενημερώθηκαν για ζητήματα που σχετίζονται με τη σωστή διατροφή και την υιοθέτηση ενός υγιεινού τρόπου ζωής.

Παράλληλα ανταποκρίθηκαν με θέρμη στο κάλεσμα αλληλεγγύης του Δήμου να  στηρίξουν το Κοινωνικό Παντοπωλείο και το Κοινωνικό  Μαγειρείο προσφέροντας διάφορα είδη όπως Ελαιόλαδο, ζάχαρη, ζυμαρικά, όσπρια, χυμό ντομάτας.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε ο  Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής Γιάννης Μυλωνάκης ο οποίος αφού συνεχάρη θερμά και ευχαρίστησε τόσο τη Διεύθυνση Αθλητισμού του Δήμου για την επιτυχή διοργάνωση, όσο και τους Γυμναστές που συμμετείχαν και στήριξαν τη δράση, επισήμανε μεταξύ άλλων τα εξής: «Θέλουμε περισσότερο αθλητισμό για περισσότερους πολίτες και προς αυτή την κατεύθυνση θα εργαστούμε με στόχο να αξιοποιήσουμε και να «ανοίξουμε» τους αθλητικούς χώρους της πόλης για να τους χαίρονται μικροί και μεγάλοι. Ο αθλητισμός είναι ταυτόσημος με το ευ ζειν και μας αφορά όλους, μικρούς και μεγάλους. Είναι ανάγκη να γίνει για όλους μας τρόπος ζωής».

Παρών ήταν και ο Αντιδήμαρχος  Άθλησης, Ευεξίας, και Ενεργού τρόπου Ζωής Πέτρος Διακογιάννης, ο οποίος ευχαρίστησε και αυτός με τη σειρά του όλους όσοι συνέβαλλαν στην επιτυχή διοργάνωση, σημειώνοντας πως η  εκδήλωση, είναι ο προπομπός δράσεων σε γειτονιές της πόλης, όπου θα μπορεί κάποιος να αθληθεί μεμονωμένα, με την οικογένειά του ή με την παρέα του.

 

 

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software