Οι εορταστικές εκδηλώσεις του Δήμου Αγίας Παρασκευής για την εθνική εορτή της 25ης Μαρτίου

| Νέα του Δήμου
Οι εορταστικές εκδηλώσεις του Δήμου Αγίας Παρασκευής για  την εθνική εορτή της 25ης Μαρτίου

Με τη μαθητική παρέλαση των σχολείων της πόλης, η οποία θα πραγματοποιηθεί ανήμερα της επετείου, θα κορυφωθούν οι εορταστικές εκδηλώσεις του Δήμου Αγίας Παρασκευής για την εθνική εορτή της 25ης Μαρτίου.

Ειδικότερα στο πλαίσιο των εκδηλώσεων, την Δευτέρα 25 Μαρτίου, θα γίνει επίσημη έπαρση της σημαίας στην Κεντρική Πλατεία της πόλης και θα ακολουθήσει επίσημη δοξολογία στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής, χοροστατούντος του Πανοσιολογιότατου Αρχιμανδρίτη π. Διονύσιου Κατερίνα.

Στη συνέχεια θα γίνει επιμνημόσυνη δέηση στο Ηρώο της Κεντρικής Πλατείας Αγίας Παρασκευής και θα ακολουθήσει η κατάθεση στεφάνων.

Η μαθητική παρέλαση θα ξεκινήσει στις 12.00 ακριβώς και μετά τη λήξη της, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν, στον πεζόδρομο Ευεργ. Γιαβάση, χορευτικά δρώμενα από το Λύκειο Ελληνίδων.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των εκδηλώσεων έχει ως εξής:

 

07:00 π.μ: Χαρμόσυνες κωδωνοκρουσίες

08:00 π.μ. : Επίσημη έπαρση της σημαίας στην Κεντρική Πλατεία της πόλης

10:30 π.μ: Επίσημη δοξολογία στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής χοροστατούντος του Πανοσιολογιότατου Αρχιμανδρίτη π.Διονύσιου Κατερίνα. Εκφώνηση του πανηγυρικού της ημέρας από την Διευθύντρια του 3ου ΓΕΛ Αγίας Παρασκευής κα. Δούκα Δέσποινα

11:00 π.μ: Επιμνημόσυνη δέηση στο Ηρώο της Κεντρικής Πλατείας Αγίας Παρασκευής και κατάθεση στεφάνων. Τήρηση ενός λεπτού σιγής. Ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου.

Ακολουθεί κατάθεση στεφάνου στο μνημείο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης»

12:00 μ.μ: Έναρξη Παρέλασης

1:00 μ.μ.: Χορευτικά Δρώμενα από το Λύκειο Ελληνίδων (πεζόδρομος Ευεργ. Γιαβάση)

Πατήστε εδώ για να δείτε το πρόγραμμα των εκδηλώσεων.

 

Γραφείο Τύπου Δήμου Αγίας Παρασκευής

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software