Εκδήλωση για τον εορτασμό της Κυριακής της Ορθοδοξίας

| Νέα του Δήμου
Εκδήλωση για τον εορτασμό της Κυριακής της Ορθοδοξίας

Κυριακή 24 Μαρτίου και ώρα 12 μ.μ.

Ο Δήμος Αγίας Παρασκευής διοργανώνει εκδήλωση για τον εορτασμό της Κυριακής της Ορθοδοξίας,  την Κυριακή 24 Μαρτίου  και ώρα 12:00 μ.μ., στο Αμφιθέατρο του 2ου Γυμνασίου Αγίας Παρασκευής ( Νεαπόλεως 7, Αγία Παρασκευή).

Η Κυριακή της Ορθοδοξίας αποτελεί μεγάλη χριστιανική εορτή και είναι αφιερωμένη στη θριαμβευτική νίκη της Ορθοδοξίας και την οριστική λήξη της μακράς περιόδου της Εικονομαχίας. 

Στην εκδήλωση η οποία θα πραγματοποιηθεί παρουσία του Δημάρχου Αγίας Παρασκευής Γιάννη Μυλωνάκη, θα απευθύνει ομιλία  ο πατήρ Θεμιστοκλής Χριστοδούλου, Αιδεσιμολογιώτατος Πρωτοπρεσβύτερος και Προϊστάμενος του Ι.Ν. Αγίου Ελευθερίου, Αχαρνών, με θέμα την ιστορία της Κυριακής της Ορθοδοξίας και τη σημασία της για τη Χριστιανοσύνη.

Η μικτή χορωδία του Δήμου Αγίας Παρασκευής θα ψάλει εκκλησιστικούς ύμνους υπό τη διεύθυνση του Μαέστρου Χρήστου Κουτσονίκα.

Την εκδήλωση συντονίζει η Αντιδήμαρχος Εξυπηρέτησης του Πολίτη και Κοινωνικού Διαλόγου Χρυσούλα Ξύγγη.

Γραφείο Τύπου Δήμου Αγίας Παρασκευής

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software