Συνάντηση του Δημάρχου Αγίας Παρασκευής Γιάννη Μυλωνάκη με τον Διοικητή του Β΄ Τμήματος Τροχαίας Β/Α Αττικής Ανδρέα Παλαιολόγο

| Νέα του Δήμου
Συνάντηση του Δημάρχου Αγίας Παρασκευής Γιάννη Μυλωνάκη με τον Διοικητή του Β΄ Τμήματος Τροχαίας Β/Α Αττικής Ανδρέα Παλαιολόγο

Γιάννης Μυλωνάκης: « Θα συνεργαστούμε στενά με στόχο την προάσπιση της οδικής ασφάλειας και της εύρυθμης λειτουργίας της πόλης»

 Αυστηρές συστάσεις σε όσους σταθμεύουν παράνομα και είτε εμποδίζουν τη διέλευση οχημάτων σε κεντρικές οδούς, είτε καταλαμβάνουν τμήμα των πεζοδρομίων και θέσεων για ΑμεΑ θα ξεκινήσει από αύριο Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου, η Τροχαία Αγίας Παρασκευής, όπως αποφασίστηκε κατά την πρόσφατη συνάντηση του Δημάρχου Γιάννη Μυλωνάκη  με τον Διοικητή του Β΄ Τμήματος Τροχαίας Β/Α Αττικής Ανδρέα Παλαιολόγο.

Παράλληλα θα δοθεί έμφαση σε όσους εμποδίζουν τη διέλευση από την λεωφορειολωρίδα επί της Μεσογείων, προκαλώντας κυκλοφοριακή συμφόρηση.

Το θέμα της παράνομης στάθμευσης βρέθηκε στο επίκεντρο της συζήτησης των δύο αντρών η οποία πραγματοποιήθηκε σε θερμό κλίμα, παρουσία και του Αρχιφύλακα Δημήτρη Αποστολόπουλου ο οποίος υπηρετεί στο γραφείο παραβάσεων. Ο κ. Μυλωνάκης επεσήμανε πως πρόκειται για ένα ζήτημα που χρήζει άμεσης αντιμετώπισης καθώς δημιουργεί σοβαρά κυκλοφοριακά προβλήματα στην πόλη. Από την πλευρά του ο Διοικητής αναγνώρισε το πρόβλημα και τόνισε πως θα συνδράμει για την επίλυση του.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε συνέχεια της κοινής τους επίσκεψης σε κεντρικούς δρόμους της πόλης, όπου παρουσιάζονται έντονα κυκλοφοριακά προβλήματα και συζητήθηκαν τρόποι αποσυμφόρησης. Μετά και από σχετικές παρεμβάσεις της Τροχαίας ήδη, όπως ενημέρωσε τον Δήμαρχο ο κ. Παλαιολόγος, υπάρχουν ορατά αποτελέσματα καθώς η αύξηση της παρουσίας των τροχονόμων στην περιοχή, έχει αποσυμφορήσει αισθητά την Μεσογείων.
dt dioikitis troxaias 3

Επιπρόσθετα κατά τη συζήτηση συμφωνήθηκε να υπάρξει μεταξύ τους συνεργασία για την υλοποίηση μαθημάτων οδικής βοήθειας και κυκλοφοριακής αγωγής από στελέχη της Διεύθυνσης Τροχαίας, σε συνεργασία με το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, σε όλα τα σχολεία της Αγίας Παρασκευής.

Τέλος συζητήθηκαν θέματα που σχετίζονται με τη βελτίωση της σήμανσης σε σημεία της πόλης αλλά και τη συνεργασία για την κατάρτιση του προγράμματος φορτοεκφόρτωσης των καταστημάτων, σε κεντρικές δρόμους της πόλης.

dt dioikitis troxaias 2

«Με τον κ. Παλαιολόγο για άλλη μία φορά είχαμε μία πολύ γόνιμη συζήτηση με στόχο την αποτελεσματικότερη προάσπιση της οδικής ασφάλειας και της εύρυθμης λειτουργίας της πόλης. Θα συνεργαστούμε στενά προκειμένου να αμβλύνουμε τα κυκλοφοριακά προβλήματα της πόλης και να διευκολύνουμε την καθημερινότητα των πολιτών», δήλωσε ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής.

Στη συνάντηση μετείχαν επίσης οι Αντιδήμαρχοι Υποδομών και Δικτύων Λιάνα Σιούλα και Καθαριότητας και Περιβάλλοντος Ιωάννης Λογοθέτης.   

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software