Συγκέντρωση σχολικών ειδών για τα παιδιά των περιοχών που επλήγησαν από τις πλημμύρες (κακοκαιρία Daniel)

| Νέα του Δήμου
Συγκέντρωση σχολικών ειδών για τα παιδιά των περιοχών που επλήγησαν από τις πλημμύρες (κακοκαιρία Daniel)

Ο Δήμος Αγίας Παρασκευής ενώνει τις δυνάμεις του με το «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ» προκειμένου να βοηθήσει ΚΑΙ τους μαθητές που επλήγησαν από τις καταστροφικές πλημμύρες της κακοκαιρίας «Daniel».

Για τον λόγο αυτό, αύριο Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου 2023 από τις 10 το πρωί μέχρι τις 16.00 στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημαρχείο της πόλης μας (Λ. Μεσογείων 415-417), θα συγκεντρώνουμε ΣΧΟΛΙΚΑ ΕΙΔΗ για όλα τα παιδιά της Θεσσαλίας.  

Τα είδη που συγκεντρώνονται είναι τσάντες, μολύβια, τετράδια, στυλό, μαρκαδόροι, χάρακες, μπλοκ ζωγραφικής και όλα όσα χρειάζονται οι μαθητές για το σχολείο τους.

Τα σχολικά είδη που θα προσφερθούν θα πρέπει να είναι καινούρια ή μεταχειρισμένα, σε άριστη κατάσταση, έτοιμα να χρησιμοποιηθούν.

Επίσης, όσα σχολεία της Αττικής επιθυμούν να προσφέρουν σχολικά είδη για τα παιδιά της Θεσσαλίας, μπορούν να τα συγκεντρώσουν, να τα ετοιμάσουν σε κούτες και να τα παραδώσουν τη μέρα της δράσης, στο Δήμο της περιοχής τους.

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software