Καλή σχολική χρονιά σε μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς

| Νέα του Δήμου
Καλή σχολική χρονιά σε μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς

Το πρώτο κουδούνι ήχησε σήμερα το πρωί για όλα τα παιδιά της πόλης μας, με τον Δήμαρχο Αγίας Παρασκευής Βασίλη Ζορμπά να δίνει το παρών στους Αγιασμούς του 5ου Δημοτικού Σχολείου «Χέλμειο», συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Ιωάννη Αργυρό,  του 14ου Νηπιαγωγείου και του 6ου Δημοτικού Σχολείου.

Στον Αγιασμό του 14ου Νηπιαγωγείου το παρών έδωσε και ο Περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης, καθώς και ο Αντιδήμαρχος Παιδείας, Διονύσης Λέκκας.

Ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στα τρία σχολικά συγκροτήματα της πόλης απευθυνόμενος στους μαθητές, τους γονείς και το εκπαιδευτικό προσωπικό ευχήθηκε καλή χρονιά με υγεία και δύναμη έτσι ώστε άπαντες στο τέλος της σχολικής χρονιάς 2023-2024 να έχουν πετύχει τους στόχους τους.

αγιασμος800

Παράλληλα ο κ. Ζορμπάς ζήτησε από όλους να συμβάλουν στην προσπάθεια που γίνεται από τον Δήμο Αγίας Παρασκευής να συγκεντρωθούν είδη πρώτης ανάγκης για τους συνανθρώπους μας που δοκιμάζονται όλο αυτό το διάστημα από τις καταστροφικές πλημμύρες.

αγιασμος801

Υπενθυμίζεται πως όποιος θέλει να προσφέρει τη βοήθειά του μπορεί να το κάνει καθημερινά (μέχρι και την Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου) από τις 7.30 το πρωί μέχρι τις 17.00 στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, που βρίσκεται στο Δημαρχείο της πόλης.     

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software