Διαδημοτικό Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Δήμων Αττικής, μέρος δεύτερο

| Νέα του Δήμου
Διαδημοτικό Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Δήμων Αττικής, μέρος δεύτερο

Τρεις (3) επιπλέον θεατρικές παραστάσεις θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι δημότες της Πόλης μας στο 2ο μέρος του 16ου Διαδημοτικού Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Δήμων Αττικής 2023.

Το Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου η θεατρική ομάδα Δήμου Διονύσου θα παρουσιάσει το έργο «Happy Birthday» σε σκηνοθεσία Έφης Παπαχαρτοφύλη.

Την Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου η  Ομάδα Θεάτρου Δήμου Αγίας Παρασκευής "Θεάτροποι"  θα παρουσιάσει τη "Δίαιτα του Αστροναύτη" της Έλενας Ακρίτα, σε σκηνοθεσία Γιάννη Δεγαΐτη.

Η προγραμματισμένη παιδική παράσταση "Τρελή περιπέτεια στο Παραμυθένιο Δάσος" αναβάλλεται.

16diadimtk festival23 800

Τη Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου το θεατρικό εργαστήρι Δήμου Αγίου Δημητρίου παρουσιάζει την "Όπερα της Πεντάρας" του Μπέρτχολντ Μπρεχτ σε σκηνοθεσία Γεωργίας Αθανασιάδου.

Η Ομάδα Θεάτρου Δήμου Αγίας Παρασκευής λειτουργεί υπό την αιγίδα του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου - ΠΑΟΔΑΠ και έχει 37 χρόνια συνεχούς παρουσίας στα θεατρικά δρώμενα της πόλης μας.

Εντάχθηκε στο Διαδημοτικό Φεστιβάλ Δήμων Αττικής το 2009. Μέχρι τότε και για 22 χρόνια συμμετείχε σε πολλά  φεστιβάλ ερασιτεχνικού θεάτρου στα οποία έχει αποσπάσει πλήθος βραβεία και διακρίσεις.

Οι θεατρικές παραστάσεις του 2ου μέρους του 16ου Διαδημοτικού Φεστιβάλ Θεάτρου θα πραγματοποιηθούν στο κλειστό θεατράκι του 2ου Γυμνασίου Αγίας Παρασκευής (Νεαπόλεως 7).

Ώρα έναρξης 21.00

Είσοδος Ελεύθερη

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software