Υπογραφή σύμβασης έργου: Εξωραϊσμός Πλατείας Ηλιάκη στα Πευκάκια Δήμου Αγίας Παρασκευής»

Υπογραφή σύμβασης έργου: Εξωραϊσμός Πλατείας Ηλιάκη στα Πευκάκια Δήμου Αγίας Παρασκευής»

Υπεγράφη σήμερα (Παρασκευή 19/05/2023) στο Δημαρχείο Αγίας Παρασκευής η σύμβαση μεταξύ του Δήμου και της αναδόχου εταιρείας για την εκτέλεση του έργου με τίτλο:  «Εξωραϊσμός Πλατείας Ηλιάκη στα Πευκάκια Δήμου Αγίας Παρασκευής».

Ο συνολικός προϋπολογισμός του έργου αναμένεται να φτάσει στα 72.168,01 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ) , ενώ η αποπεράτωσή του θα πραγματοποιηθεί εντός 3 (τριών) μηνών από την ημέρα υπογραφής της σύμβασης.

Το παρών στη συνάντηση έδωσαν: ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής, Βασίλης Ζορμπάς, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, Βασίλης Σάρκουλας, ο Εφημέριος Πάτερ Σταύρος Τρικαλιώτης, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Ανεγέρσεως Ιερού Ναού Αγίων Αναργύρων, Αρβανιτάκης Ιωάννης, καθώς και το Δ.Σ. του Συλλόγου.

Ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής, Βασίλης Ζορμπάς,  μετά το πέρας της συνάντησης δήλωσε: «Συνεχίζουμε απρόσκοπτα το έργο μας έτσι ώστε να βελτιώσουμε την καθημερινότητα των κατοίκων της πόλης μας. Με στοχευμένα έργα που θα βοηθήσουν στην άνοδο του βιοτικού επιπέδου των συνανθρώπων μας, όλων των ηλικιών και παράλληλα θα ομορφύνουν και θα εκσυγχρονίσουν την πόλη μας».

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software