16η Συνάντηση Μαθητικής Δημιουργίας: Το τριήμερο 12-14 Μαΐου ήταν μόνο η αρχή

| Νέα του Δήμου
16η Συνάντηση Μαθητικής Δημιουργίας: Το τριήμερο 12-14 Μαΐου ήταν μόνο η αρχή

Με απόλυτη επιτυχία και με την παρουσία πλήθους κόσμου πραγματοποιήθηκε το πρώτο τριήμερο της 16ης Συνάντησης Μαθητικής Δημιουργίας της πόλης μας.

Σε αυτό το πρώτο τριήμερο (12-13-14 Μαΐου) συμμετείχαν συνολικά 15 σχολεία (Δημοτικά, Γυμνάσια, Λύκεια) με τους μαθητές της Αγίας Παρασκευής να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό, υπό το βλέμμα του Δημάρχου Αγίας Παρασκευής, Βασίλη Ζορμπά, του Αντιδημάρχου Παιδείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού, Διονύση Λέκκα, αλλά και πολλών μελών της Δημοτικής Αρχής και της Αντιπολίτευσης.

math fest800

Τα παιδιά μας εξωτερίκευσαν την φαντασία τους, τα ταλέντα τους αλλά και τις καλλιτεχνικές τους ανησυχίες μέσω θεατρικών έργων, μουσικών παραστάσεων αλλά και παραδοσιακών χορών που χόρεψαν το απόγευμα του Σαββάτου  στην κεντρική πλατεία της πόλης μας.

math fest801

Και αυτό είναι μόνο η αρχή. Το Μαθητικό Φεστιβάλ 2023, που φέτος είναι αφιερωμένο στη Ειδική Αγωγή και στα άτομα με αναπηρίες, στην αποδοχή και στο δικαίωμα στην ισότιμη εκπαίδευση συνεχίζεται και τις επόμενες ημέρες (24, 26, 27, 28 Μαΐου ), με τη συνεχή στήριξη της Δημοτικής Αρχής, των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων  και των πολιτών της Αγίας Παρασκευής.

math fest802

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software