Αυτοψία στο 1ο ΓΕΛ Αγίας Παρασκευής και συνάντηση των εμπλεκόμενων φορέων

Αυτοψία στο 1ο ΓΕΛ Αγίας Παρασκευής και συνάντηση των εμπλεκόμενων φορέων

Μετά τη σύγκλιση του Σχολικού Συμβουλίου του 1ου ΓΕΛ Αγίας Παρασκευής, που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2023, όπου και αναδείχθηκε το πρόβλημα της πρόσβασης των ΑΜΕΑ αλλά και το θέμα της αυτόνομης πρόσβασης οχημάτων στο σχολείο (ένα χρόνιο πρόβλημα που οφείλεται σε τεχνικές και νομικές δυσκολίες) η δημοτική Αρχή της πόλης αντέδρασε άμεσα.

Η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου πραγματοποίησε αυτοψία στον χώρο, παρουσία του Αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών, Βασίλη Σάρκουλα, της Διευθύντριας Τεχνικής Υπηρεσίας, Ελένης Γατσούλη και του Προέδρου  της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου μας, Θεόδωρου Μπουρλιάσκου.

Εν συνεχεία, ο κ. Μπουρλιάσκος συγκάλεσε συνάντηση (για αύριο Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2023) όλων των εμπλεκόμενων φορέων, παρουσία του Προϊσταμένου της Διεύθυνσης  Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αθήνας Β’,Ιωάννη Ψαχούλα, προκειμένου να συζητηθούν όλες οι πιθανές λύσεις των δύο προαναφερόμενων προβλημάτων και να παρθούν οι οριστικές αποφάσεις.

Η Δημοτική Αρχή της πόλης μας ήταν, είναι και θα συνεχίσει να βρίσκεται στο πλευρό όλων των μαθητών, των εκπαιδευτικών αλλά και των γονέων προκειμένου να δίνει λύσεις άμεσα και με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σε όλα τα προβλήματα.

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software