Στην ΚΑΡΤΑ ΚΑΤΟΙΚΟΥ και το Derma Med Clinic

Στην ΚΑΡΤΑ ΚΑΤΟΙΚΟΥ και το Derma Med Clinic

Το Derma Med Clinic είναι ένα νέο δερματολογικό ιατρείο που εδρεύει και δραστηριοποιείται στο δήμο της Αγίας Παρασκευής και πλέον εντάσσεται και αυτό στο πρόγραμμα «ΚΑΡΤΑ ΚΑΤΟΙΚΟΥ».

Οι κάτοχοι της κάρτας, πέρα όλων των άλλων προνομίων, θα έχουν την ευκαιρία  να επωφεληθούν της έκπτωσης 30% που προσφέρει το «Derma Med Clinic» σε όλες τις υπηρεσίες του δερματολογικού ιατρείου, ενώ για τους υπαλλήλους του δήμου η πρώτη δερματολογική κλινική εξέταση θα γίνεται δωρεάν.

karta katoikou800

Το δερματολογικό ιατρείο «Derma Med Clinic» δημιουργήθηκε από τους Δερματολόγους - Αφροδισιολόγους Βακρινό Ηλία και Κόκλα Νικολέττα. Έχει έδρα στην λεωφόρο μεσογείων 421β Αγία Παρασκευή, όπου σε έναν άρτιο και σύγχρονο, εξοπλισμένο χώρο υψηλής αισθητικής, παρέχουμε με αγάπη και αφοσίωση στον δερματολογικό ασθενή υπηρεσίες κλινικής και αισθητικής δερματολογίας. Στόχος των ιατρών είναι  το θεραπευτικό και αισθητικό όφελος για κάθε ασθενή ξεχωριστά!

 

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software