Τηλ. κέντρο 213-20.04.500 | ΚΕΠ Μεσογείων 419 – Tηλ. 213-20.08.300 | Πολιτική Προστασία 210-60.84.614 | e-mail: d.agparaskevis-attikis@kep.gov.gr

greek flag english

espa 2014 2020
  • Αρχική
  • Ενημέρωση
  • ΝΕΑ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
  • Δήμου
  • Παιδικός Σταθμός Τρωάδος: Δηλαδή μόνο εμείς δεν παίζουμε με την α-σφάλεια των παιδιών της Πόλης μας;

Παιδικός Σταθμός Τρωάδος: Δηλαδή μόνο εμείς δεν παίζουμε με την α-σφάλεια των παιδιών της Πόλης μας;

Γεγονός 1 (και σημαντικότερο): η Δημοτική αρχή με Δήμαρχο τον Βασίλη Ζορμπά δεν πρόκειται να στεγάσει παιδιά σε κτίρια που δεν έχουν τις προδιαγραφές ασφάλειας που ο νόμος ορίζει.

Γεγονός 2: ο ιδιοκτήτης του κτηρίου στην Τρωάδος δεν ενδιαφέρεται να προβεί στις απαραίτητες ενέργειες – εργασίες που θα το καθιστούσαν ασφαλές, παρά τις συνεχείς οχλήσεις της Δημοτικής αρχής, ήδη επί προεδρίας της κυρίας Αντωνοπούλου – Πανάγου που άμεσα προσπάθησε να λύσει το πρόβλημα που έβλεπε πως θα προέκυπτε.

Γεγονός 3: όσο κι αν παραταθεί η λειτουργία με βάση το νέο πλαίσιο ασφαλείας, το κτίριο της Τρωάδος δεν θα είναι ασφαλές.

Γεγονός 4: η μόνη λύση με βάση το ισχύον καθεστώς αδειοδότησης είναι η δημιουργία νέων κτιρίων, ειδικά κατασκευασμένων ως παιδικοί σταθμοί.

Γεγονός 5: η Δημοτική αρχή ήδη ξεκίνησε την κατασκευή νέου, ιδιόκτητου παιδικού σταθμού δυναμικότητας 57 νηπίων & βρεφών και είναι στα τελικά στάδια ολοκλήρωσης της μελέτης και δεύτερου, ιδιόκτητου παιδικού σταθμού στον Τσακό. Οι δύο αυτοί σταθμοί  θα καλύψουν για πολλά χρόνια τις ανάγκες των κατοίκων και όντας ιδιόκτητοι, θα εγγυηθούν το δικαίωμα στην εργασία όλων των εργαζομένων στους ΠΑΙΣΔΑΠ.

ΈΚΘΕΤΟΣ ΕΙΝΑΙ, όποιος για λόγους μικροπολιτικής επιθυμεί να φιλοξενούμε τα παιδιά της πόλης σε μη ασφαλείς (και πανάκριβα ενοικιαζόμενες) εγκαταστάσεις.  

Η Δημοτική αρχή Ζορμπά δεν παίζει με την ασφάλεια των παιδιών της πόλης, κι αυτό δεν μας εκθέτει, μας χαροποιεί.

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.

ΠΟΛΙΤΕΣ

ΜΜΕ

ΣΥΛΛΟΓΟΙ

Επικοινωνία με το δήμο

Διεύθυνση: Λ. Μεσογείων 415-417 Τ.Κ.15343 Αγία Παρασκευή
Τηλ. Κέντρο: 213 2004500/501/508
Κεντρικό FAX: 2132004531
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δείτε τον αναλυτικό τηλεφωνικό κατάλογο των υπηρεσιών του Δήμου πατώντας εδώ.

Αν θέλετε να στείλετε μήνυμα συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας πατώντας εδώ.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software