Αποκαλυπτήρια προτομής του Εθνομάρτυρα Ευαγόρα Παλληκαρίδη

| Νέα του Δήμου
Αποκαλυπτήρια προτομής του Εθνομάρτυρα Ευαγόρα Παλληκαρίδη

Την Παρασκευή 8 Ιουλίου θα πραγματοποιηθούν, από τον Δήμο Αγίας Παρασκευής και την Επιτροπή Πρωτοβουλίας, τα αποκαλυπτήρια της προτομής του Εθνομάρτυρα Ευαγόρα Παλληκαρίδη.

Η εκδήλωση θα λάβει χώρα στην πλατεία «Εθνομάρτυρα Ευαγόρα Παλληκαρίδη», στη συμβολή των οδών Νεαπόλεως και Πατριάρχου Γρηγορίου, (απέναντι από το Ίδρυμα «Δημόκριτος») στις 7.30μμ.

Κεντρικός ομιλητής θα είναι ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πάφου, κ. Γεώργιος, με θέμα: «Ο Αγώνας και η Παρακαταθήκη του Ευαγόρα Παλληκαρίδη».

Θα χαιρετίσουν ο Δήμαρχος Βασίλης Ζορμπάς , ο εκπρόσωπος της Επιτροπής Πρωτοβουλίας Μανώλης Μηλιαράκης, ο πρέσβης της Κυπριακής Δημοκρατίας Κυριάκος Κενεβέζος, ο πρόεδρος της ΟΚΟΕ Γιώργος Συλλούρης, ο πρόεδρος του κυπριακού προσφυγικού Σωματείου «Αδούλωτη Κερύνεια» Ιωάννης Σιεκέρσαββας και η εγγονή της αδελφής του Ήρωα, Μαγδαληνή Σταυρινίδη.

Την εκδήλωση θα πλαισιώσει η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Αγίας Παρασκευής και θα ακολουθήσει σύντομο καλλιτεχνικό πρόγραμμα με τον Χρήστο Κάλλοου.

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software