Τηλ. κέντρο 213-20.04.500 | ΚΕΠ Μεσογείων 419 – Tηλ. 213-20.08.300 | Πολιτική Προστασία 210-60.84.614 | e-mail: d.agparaskevis-attikis@kep.gov.gr

greek flag english

espa 2014 2020
  • Αρχική
  • Ενημέρωση
  • ΝΕΑ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
  • Δήμου
  • Επίσκεψη Αντιδημάρχου Παιδείας και Πολιτισμού στο 1ο Δημοτικό σχολείο

Επίσκεψη Αντιδημάρχου Παιδείας και Πολιτισμού στο 1ο Δημοτικό σχολείο

Ο Δήμος Αγίας Παρασκευής υλοποιεί και φέτος το Θερινό Πρόγραμμα Δημιουργικής Απασχόλησης με στόχο να προσφέρει στα παιδιά μια ποιοτική διέξοδο απασχόλησης, δίνοντάς τους την ευκαιρία να διασκεδάσουν και να εκφραστούν δημιουργικά, βοηθώντας παράλληλα τους γονείς- κατοίκους της πόλης μας και κυρίως τους εργαζόμενους γονείς αλλά και τις οικονομικά και κοινωνικά ασθενέστερες οικογένειες.

Το φετινό πρόγραμμα έχει ξεκινήσει με τους καλύτερους οιωνούς, μιας και οι πρώτες ημέρες έχουν κυλήσει ομαλά και χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα, στα έξι (6) σχολικά συγκροτήματα που φιλοξενούνται οι μικροί μαθητές.

Ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και Πολιτισμού, κ. Διονύσης Λέκκας, βρέθηκε στο 1ο Δημοτικό σχολείο της πόλης μας και είχε την ευκαιρία να διαπιστώσει από κοντά τον τρόπο λειτουργίας του προγράμματος αλλά και να συζητήσει με γονείς και εκπαιδευτικούς. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του δεν παρατηρήθηκαν προβλήματα στην οργάνωση αλλά και στη λειτουργία του προγράμματος και τις επόμενες ημέρες αναμένεται να επισκεφτεί και τα υπόλοιπα σχολικά συγκροτήματα.

Μετά το πέρας της επίσκεψής του, ο κ. Λέκκας τόνισε:

«Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής μου στο 1ο Δημοτικό σχολείο είχα την ευκαιρία να διαπιστώσω από κοντά τόσο το οργανωτικό κομμάτι του προγράμματος της ημερήσιας δημιουργικής απασχόλησης, όσο και το λειτουργικό της. Μετά από τις συζητήσεις που είχα και με αρκετούς γονείς, αλλά και με εκπαιδευτικούς διαπίστωσα πως στις πρώτες ημέρες του προγράμματος όλα κυλούν ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα, κάτι που με κάνει απολύτως αισιόδοξο για τη συνέχεια».  

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.

ΠΟΛΙΤΕΣ

ΜΜΕ

ΣΥΛΛΟΓΟΙ

Επικοινωνία με το δήμο

Διεύθυνση: Λ. Μεσογείων 415-417 Τ.Κ.15343 Αγία Παρασκευή
Τηλ. Κέντρο: 213 2004500/501/508
Κεντρικό FAX: 2132004531
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δείτε τον αναλυτικό τηλεφωνικό κατάλογο των υπηρεσιών του Δήμου πατώντας εδώ.

Αν θέλετε να στείλετε μήνυμα συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας πατώντας εδώ.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software