Ανοιχτή Πρόσκληση για κατάθεση προτάσεων για το 2ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΝΕΟΛΑΙΑΣ του Δήμου Αγίας Παρασκευής, 18-19 Ιουνίου 2022, κεντρική πλατεία

| Νέα του Δήμου
Ανοιχτή Πρόσκληση για κατάθεση προτάσεων για το 2ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΝΕΟΛΑΙΑΣ του Δήμου Αγίας Παρασκευής, 18-19 Ιουνίου 2022, κεντρική πλατεία

Ο Δήμος Αγίας Παρασκευής ανανεώνει το ραντεβού του με τους νέους, με συζητήσεις, αναζητήσεις, καριέρα, δράσεις, βραβεύσεις, χορό, αθλητισμό, πολιτισμό, αφιερώματα, συναυλίες και παραστάσεις.

Για την κατάρτιση του προγράμματος και προκειμένου να ενισχυθεί η συμμετοχή των νέων, ο Δήμος Αγίας Παρασκευής απευθύνει ανοιχτό κάλεσμα για την υποβολή προτάσεων, βραβεύσεων και την συμμετοχή νεανικών μουσικών συγκροτημάτων.

📍Η προθεσμία για την υποβολή των προτάσεων λήγει στις 27 Μαΐου 2022.

👉🏼Η υποβολή των προτάσεων γίνεται ηλεκτρονικά στη διεύθυνση του Αντιδημάρχου Νεολαίας κ.Ζόμπολα : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

festivalneolaios2022 800

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software