Προσφορά στο κοινωνικό μαγειρείο Αγίας Παρασκευής από το ROTARY & ROTARACT ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Προσφορά στο κοινωνικό μαγειρείο Αγίας Παρασκευής από το ROTARY & ROTARACT ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Σε συνέχεια του κοινωνικού έργου και αρωγός υποστήριξης της τοπικής κοινωνίας προς το Κοινωνικό Μαγειρείο του Δήμου μας, μετά από συνεννόηση με το μαγειρείο ο Ροταριανός Ομιλος Αγία Παρασκευή σε συνεργασία με τον Όμιλο Rotaract Αγία Παρασκευή, που εκπροσωπεί την νεολαία του ομίλου μας, προσέφερε ποσότητα τροφίμων για την ενίσχυση των αναγκών του Μαγειρείου.

Διατέθηκαν 90 κιλά κοτόπουλα, 75 κιλά όσπρια (φακές, φασόλια, ρεθύβια), 20 κιλά ρυζι και ποσότητα από πολλα ειδη μπαχαρικων

rotary801

Την παράδοση των τροφίμων έκαναν εκ μέρους του Ομίλου Ρόταρυ η π.β.Διοικητής Βίκυ Πεζίρη ο Πρόεδρος Πέτρος Παπαλέξης και η.Πρόεδρος επιτροπής κοινοτικής δράσης Κριστιάνε Βούλφ, ενώ από την πλευρά του Δήμου το παρών έδωσαν ο Αντιδημαρχος Κοινωνικής Υπηρεσίας κ. Νίκος Κωβαίος και η Υπεύθυνη του Κοινωνικού Μαγειρείου Ελπίδα Φλουτσάκου.

Εκ μέρους του Ροταράκτ η Πρόεδρος Ελεάννα Γεωργάκη  η ταμίας Ηλιάνα Γκέλμπεση και τα μέλη Μαρία Μαργαρίτη και Γεωργια Κουτσουγέρα

rotary800

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software