Ευχαριστήρια επιστολή της Διευθύντριας του 2ου Γυμνασίου προς τον Δήμαρχο Αγίας Παρασκευής

Ευχαριστήρια επιστολή της Διευθύντριας του 2ου Γυμνασίου προς τον Δήμαρχο Αγίας Παρασκευής

Η Διευθύντρια του 2ου Γυμνασίου Αγίας Παρασκευής, κα. Αναστασία Ζεπάτου-Οικονομίδη, απέστειλε στον Δήμαρχο της πόλης μας, κ. Βασίλη Ζορμπά ευχαριστήρια επιστολή για τις ενέργειες στις οποίες προχώρησε η Δημοτική Αρχή, έτσι ώστε να επαναλειτουργήσει όσο το δυνατόν γρηγορότερα και με τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια για τους μαθητές και τους καθηγητές το σχολικό συγκρότημα που είχε υποστεί μεγάλες ζημιές έπειτα από βλάβη της ΔΕΔΔΗΕ.

Παρά τις πολυήμερες προσπάθειες των συνεργείων της ΔΕΔΔΗΕ για τον εντοπισμό αλλά και την αποκατάσταση της βλάβης, τόσο η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου μας, όσο και η Δευτεροβάθμια Σχολική Επιτροπή ενήργησαν άμεσα και κατάφεραν να επιδιορθώσουν το μεγαλύτερος μέρος των ζημιών, ώστε να καταστήσουν το σχολείο ασφαλές για την επιστροφή των μαθητών στις τάξεις τους.

Η Δημοτική Αρχή, παρά τα όποια προβλήματα και τις όποιες αντιξοότητες, θα συνεχίσει να βρίσκεται εμπράκτως στο πλευρό των μαθητών, των δασκάλων και των καθηγητών της πόλης μας θέλοντας να δημιουργήσει ακόμα καλύτερες συνθήκες για το «αύριο» της Αγίας Παρασκευής. 

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software