Τα Χριστούγεννα ήρθαν στην Αγία Παρασκευή

Τα Χριστούγεννα ήρθαν στην Αγία Παρασκευή

Υπό τους ήχους των χριστουγεννιάτικων μελωδιών της Φιλαρμονικής Ορχήστρας του Δήμου Αγίας Παρασκευής, φωταγωγήθηκε χθες (12/12/2021) το Χριστουγεννιάτικο δέντρο της πόλης.

Πλήθος κόσμου βρέθηκε στην κεντρική πλατεία, προκειμένου να δει από κοντά τον φωτισμό του δέντρου, αλλά και να περιηγηθεί στο «χριστουγεννιάτικο χωριό» που έχει δημιουργηθεί στον περιβάλλοντα χώρο. Ένα «χωριό» που άνοιξε τις πύλες του το Σάββατο, 11/12/2021 και θα λειτουργήσει μέχρι και τις 07/01/2022 για μικρούς και μεγάλους.

fatni800

Ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής, κ. Βασίλης Ζορμπάς, αφού ευχήθηκε σε όλους τους δημότες, μαζί με τη συνοδεία των μικρών μας φίλων άναψε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο που, πλέον, κοσμεί την κεντρική πλατεία της πόλης μας.

christmas plateia 800

Αυτή ήταν η πρώτη από τις πολλές προγραμματισμένες εκδηλώσεις για την εορταστική περίοδο που έχουν ως στόχο να κάνουν την… καρδιά των Χριστουγέννων να χτυπά δυνατά στην Αγία Παρασκευή.

christmas filarmoniki 800


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software