Η Αγία Παρασκευή τίμησε τους Ήρωες του 1940

| Νέα του Δήμου
Η Αγία Παρασκευή τίμησε τους Ήρωες του 1940

Με τον πιο λαμπρό τρόπο, με απόλυτο σεβασμό στο μήνυμα που εκπέμπει ο εορτασμός της 28ης Οκτωβρίου 1940 και με την άψογη τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων κατά της εξάπλωσης της πανδημίας, από τη συντριπτική πλειονότητα των παρισταμένων, εορτάστηκε στην πόλη μας η επέτειος  της συμπλήρωσης 81 ετών από το «ΟΧΙ» του Ιωάννη Μεταξά.

Η Αγία Παρασκευή τίμησε τους ήρωες του 1940 με τον τρόπο που τους αξίζει. Η αρχή έγινε με την έπαρση της Ελληνικής σημαίας στην Κεντρική Πλατεία της πόλης μας, ενώ ακολούθησε η επιμνημόσυνη δέηση στο Ηρώο και η κατάθεση στεφάνων. Στεφάνι κατέθεσε ο Δήμαρχος της πόλης, κ. Βασίλης Ζορμπάς, ο πρώην Δήμαρχος και νυν Αντιπεριφερειάρχης Μεταφορών και Επικοινωνιών κ. Βασίλης Γιαννακόπουλος, καθώς και τοπικοί φορείς και σύλλογοι της πόλης.

parelasi 28 801

Ακολούθησε η παρέλαση της μαθητιώσας νεολαίας της Αγίας Παρασκευής, υπό το βλέμμα εκατοντάδων δημοτών της πόλης οι οποίοι βρέθηκαν στην Αγίου Ιωάννου για να χειροκροτήσουν τα παιδιά μας, αλλά και να τιμήσουν τους ανθρώπους εκείνους που θυσιάστηκαν για την Ελευθερία του Έθνους μας.

parelasi 28 802

Ξεχωριστή νότα καθ’ όλη τη διάρκεια των εκδηλώσεων έδινε η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου μας.

parelasi 28 803

  

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software