Τηλ. κέντρο 213-20.04.500 | ΚΕΠ Μεσογείων 419 – Tηλ. 213-20.08.300 e-mail: d.agparaskevis-attikis@kep.gov.gr

greek flag english

espa 2014 2020
  • Αρχική
  • Ενημέρωση
  • ΝΕΑ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
  • Δήμου
  • Ανακοίνωση Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης

Ανακοίνωση Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης

Με αφορμή της έναρξη της σχολικής χρονιάς 2021-2022, ο Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, κ. Θοδωρής Μπουρλιάσκος, προχώρησε στην κάτωθι ανακοίνωση:

"Με την έναρξη της σχολικής χρονιάς θα ήθελα να ευχηθώ σε όλη τη σχολική κοινότητα μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς  υγεία, δύναμη, κουράγιο και καλή πρόοδο και να διαβεβαιώσω ότι  η Παιδεία αποτελεί άμεση προτεραιότητα για τον Δήμο μας, σημαντική επένδυση για το μέλλον και ότι η Σχολική Επιτροπή Δ/θμιας Εκπ/σης θα συνεχίσει να καταβάλει, κάθε δυνατή προσπάθεια για να υποστηρίξει το έργο σας.

Μαζί θα δουλέψουμε, οργανωμένα και με καλή διάθεση, ώστε να πετύχουμε τους στόχους μας και να λειτουργήσουν όλα τα σχολεία της πόλης χωρίς προβλήματα, προσφέροντας στη σχολική κοινότητα  της Αγίας Παρασκευής τα σχολεία που της αξίζει.

Επίσης θα ήθελα να ενημερώσω ότι κατά την διάρκεια της καλοκαιρινής διακοπής η Σχολική Επιτροπή Δ/θμιας Εκπ/σης στο πλαίσιο της προετοιμασίας της σχολικής υποδομής των Γυμνασίων, Λυκείων, ΕΠΑΛ, Ε. Κ., και ΕΝΕΕΓΥΛ για το νέο σχολικό έτος, προγραμμάτισε και υλοποίησε μία σειρά από έργα που είχαν σαν στόχο  την βελτίωση καθώς και την ασφάλεια των εγκαταστάσεων.

Ενδεικτικά αναφέρω:

 4ο Λύκειο

Βάψιμο Γραφείων, διαδρόμων, τουαλετών, κιγκλιδωμάτων και εξωτερικής πρόσοψης

defterovathmia801

defterovathmia8022ο Γυμνάσιο

 

2ο Γυμνάσιο

Βάψιμο αιθουσών, διαδρόμων, κλιμακοστασίων, μπαλκονιών, τοποθέτηση υδρορροών στην είσοδο του κτιρίου τοποθέτηση παγκακίωνdefterovathmia803

 

1ο Λύκειο

Βάψιμο αιθουσών, κιγκλιδωμάτων ισογείου και ορόφου, μπασκετών, διαμόρφωση συντήρηση διαδρόμου βιβλιοθήκης του σχολείου.defterovathmia804

Επίσης με πρωτοβουλία της Σχολικής Επιτροπής της Δ/θμιας Εκπ/σης και σε συνεργασία με την Τεχνική υπηρεσία του Δήμου ξεκίνησαν οι διαδικασίες για την σύνδεση του 4ου Γυμνασίου με το φυσικό αέριο του τελευταίου σχολείου της Δευτεροβάθμιας Εκπ/σης που έχει ακόμη για καύσιμο το πετρέλαιο.

Η Σχολική Επιτροπή της Δ/θμιας Εκπ/σης σε αγαστή συνεργασία με τη Δημοτική Αρχή θα συνεχίσει, καθ’ όλη τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς, να εργάζεται  απρόσκοπτα προς όφελος των μαθητών και των εκπαιδευτικών, έτσι ώστε τα μέλη της σχολικής μας κοινότητας να αισθάνονται το σχολείο σαν το «σπίτι» τους κάθε μέρα όλο και περισσότερο".  

Ο Πρόεδρος

Θοδωρής Μπουρλιάσκος

 

 

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.

ΠΟΛΙΤΕΣ

ΜΜΕ

ΣΥΛΛΟΓΟΙ

Επικοινωνία με το δήμο

Διεύθυνση: Λ. Μεσογείων 415-417 Τ.Κ.15343 Αγία Παρασκευή
Τηλ. Κέντρο: 213 2004500/501/508
Κεντρικό FAX: 2132004531
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δείτε τον αναλυτικό τηλεφωνικό κατάλογο των υπηρεσιών του Δήμου πατώντας εδώ.

Αν θέλετε να στείλετε μήνυμα συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας πατώντας εδώ.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software