Ανοικτή η αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου και τα απογεύματα για τη συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους πυρόπληκτους

| Νέα του Δήμου
Ανοικτή η αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου και τα απογεύματα για τη συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους πυρόπληκτους
Η δράση του Δήμου Αγίας Παρασκευής, σε συνεργασία με τον Ερυθρό Σταυρό και άλλους φορείς, προκειμένου να συγκεντρωθούν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για τους πυρόπληκτους ολόκληρης της χώρας, ξεκίνησε με την συμμετοχή μεγάλου αριθμού συμπολιτών μας.
 
Η διάθεση των κατοίκων της Αγίας Παρασκευής να συνδράμουν για να μπορέσουν να απαλύνουν έστω και λίγο τον πόνο των ανθρώπων που έχασαν τις περιουσίες τους και είδαν τα σπίτια τους να καίγονται από τις καταστροφικές πυρκαγιές είναι τέτοια που "αναγκάζει" τη Δημοτική Αρχή να ανοίγει την αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου και απογευματινές ώρες (17:-00 με 20:00) ώστε να συγκεντρωθούν ακόμα περισσότερα είδη πρώτης ανάγκης.  
 
Τα είδη που μπορούν να προσφέρουν οι συμπολίτες μας είναι τα παρακάτω:
 
*ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΑ (ΑΠΟΛΥΜΑΝΤΙΚΑ-ΣΚΟΥΠΕΣ ΚΛΠ)
 
*ΠΑΝΕΣ ΓΙΑ ΒΡΕΦΗ
 
*ΓΑΛΑ ΣΕ ΣΚΟΝΗ ΓΙΑ ΒΡΕΦΗ
 
*ΓΑΛΑ ΜΑΚΡΑΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ
 
*ΚΟΝΣΕΡΒΕΣ
 
*ΞΗΡΑ ΤΡΟΦΗ (ΖΥΜΑΡΙΚΑ-ΡΥΖΙ ΚΤΛ)
 
*ΚΡΟΥΑΣΑΝ-ΜΠΙΣΚΟΤΑ-ΚΕΙΚ ΤΥΠΟΠΟΙΗΜΕΝΑ
 
*ΜΑΣΚΕΣ
 
Υπενθυμίζουμε πως: Χώρος συγκέντρωσης είναι η αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου επί της οδού Μεσογείων 415-417, από Δευτέρα έως και Παρασκευή και ώρες 08:00 με 14:00 και το απόγευμα 17:00 με 20:00.
Σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής τα είδη πρώτης ανάγκης θα παραληφθούν και διανεμηθούν στους πυρόπληκτούς Δήμους και κοινότητες της χώρας. 
 
Πληροφορίες: Γραφείο Δημάρχου Αγίας Παρασκευής: 213-2004530 

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software