Τηλ. κέντρο 213-20.04.500 | ΚΕΠ Μεσογείων 419 – Tηλ. 213-20.08.300 e-mail: d.agparaskevis-attikis@kep.gov.gr

greek flag english

espa 2014 2020
  • Αρχική
  • Ενημέρωση
  • ΝΕΑ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
  • Δήμου
  • Ανακοίνωση Δημάρχου Αγίας Παρασκευής κ. Βασίλη Ζορμπά

Ανακοίνωση Δημάρχου Αγίας Παρασκευής κ. Βασίλη Ζορμπά

Ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής, κ. Βασίλης Ζορμπάς, εξέδωσε την κάτωθι ανακοίνωση σχετικά με την επιστολή παραίτησης της κας Ηλέκτρας Αντωνοπούλου-Πανάγου.
 
 Αναλυτικά:
 
"Η διοίκηση του Δήμου, σέβεται τον εαυτό της και τους δημότες και ακολουθεί κανόνες που τηρούνται από το σύνολό της. Οι κανόνες, οι οποίοι αφορούν το μείζον θέμα της προστασίας της δημόσιας υγείας, πρέπει να εφαρμόζονται από όλους μας με θρησκευτική ευλάβεια.
 
Για τον λόγο αυτό, με πρόσφατη προτροπή μου, επισήμανα ότι δεν είναι δυνατόν το προσωπικό των παιδικών σταθμών, το οποίο έρχεται σε επαφή καθημερινά με πολλά μικρά παιδιά, να παραμένει ανεμβολίαστο.
 
Κατά μείζονα λόγο δεν θα μπορούσε να παραμείνει ανεμβολίαστο και το διοικητικό προσωπικό, το οποίο έχει ορισθεί από εμένα προσωπικά να διοικήσει το Νομικό πρόσωπο των ΠΑΙΣΔΑΠ, καθότι αυτό θα καθιστούσε ολόκληρη τη Δημοτική Αρχή αναξιόπιστη. 
 
Το γεγονός αυτό επισήμανα την Παρασκευή, 30 Ιουλίου, στην Πρόεδρο των ΠΑΙΣΔΑΠ, κα Ηλέκτρα Αντωνοπούλου-Πανάγου, καθιστώντας της σαφές ότι την όρισα στη θέση αυτή για να εκπροσωπήσει τη Δημοτική Αρχή και τον Δήμαρχο και όχι για να ακολουθεί προσωπικές πολιτικές και πεποιθήσεις.
Της διευκρίνισα, ότι δεν την υποχρεώνω να εμβολιαστεί, εφόσον όμως διαφωνεί με την πολιτική της Δημοτικής Αρχής, δεν έχει παρά να υποβάλλει την παραίτησή της. 
 
Την ευχαριστώ για τις όποιες υπηρεσίες προσέφερε κατά την διάρκεια της άσκησης των καθηκόντων στα οποία την όρισα και της εύχομαι υγεία και καλή τύχη σε ότι ασχοληθεί. 
 
Για όλα τα άλλα δε, με τα οποία θέλησε να "εμπλουτίσει" την επιστολή παραίτησής της θα κριθούμε όλοι!"
 
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΖΟΡΜΠΑΣ  
 
 

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.

ΠΟΛΙΤΕΣ

ΜΜΕ

ΣΥΛΛΟΓΟΙ

Επικοινωνία με το δήμο

Διεύθυνση: Λ. Μεσογείων 415-417 Τ.Κ.15343 Αγία Παρασκευή
Τηλ. Κέντρο: 213 2004500/501/508
Κεντρικό FAX: 2132004531
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δείτε τον αναλυτικό τηλεφωνικό κατάλογο των υπηρεσιών του Δήμου πατώντας εδώ.

Αν θέλετε να στείλετε μήνυμα συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας πατώντας εδώ.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software