Τηλ. κέντρο 213-20.04.500 | ΚΕΠ Μεσογείων 419 – Tηλ. 213-20.08.300 e-mail: d.agparaskevis-attikis@kep.gov.gr

greek flag english

espa 2014 2020
  • Αρχική
  • Ενημέρωση
  • ΝΕΑ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
  • Δήμου
  • Καταγγελίες εξαπάτησης δημοτών της Αγίας Παρασκευής

Καταγγελίες εξαπάτησης δημοτών της Αγίας Παρασκευής

 Ο Δήμος Αγίας Παρασκευής στην προσπάθειά του να ενημερώσει και να προστατέψει τους δημότες της πόλης μας ενημερώνει πως:

Το τελευταίο διάστημα το Γραφείο Δημάρχου δέχθηκε μεγάλο αριθμό καταγγελιών σχετικά με διαδοχικές τηλεφωνικές κλήσεις που πραγματοποιούνται, κυρίως σε ηλικιωμένους, κατά τις οποίες άγνωστα άτομα, επικαλούνταν ψευδώς πως εργάζονται για δημόσια επιχείρηση και προσπαθούσαν να κλείσουν ραντεβού εντός της οικίας των δημοτών, με αιτιολογία τη διόρθωση υποτιθέμενης βλάβης .

Σε περίπτωση που οι δημότες δε δεχόντουσαν το ραντεβού τότε τα άτομα αυτά τους ενημέρωναν ΨΕΥΔΩΣ πως ο ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ θα τους επέβαλλε να πληρώσουν αυξημένα δημοτικά τέλη.  

Στο σημείο αυτό επισημαίνεται  ρητώς και κατηγορηματικώς πως ο Δήμος Αγίας Παρασκευής και οι Υπηρεσίες του ουδεμία σχέση έχουν με τα τηλεφωνήματα αυτά, με τον Δήμαρχο κ. Βασίλη Ζορμπά να εφιστά την προσοχή όλων, προκειμένου να αποφευχθούν περιστατικά που μπορούν να προκαλέσουν το οποιοδήποτε πρόβλημα.  

Για τον λόγο αυτό, οι πολίτες θα πρέπει να είναι εξαιρετικά επιφυλακτικοί και να μην ενδίδουν σε προτροπές για συνάντηση ή για κατάθεση χρημάτων σε τραπεζικούς λογαριασμούς, ατόμων που δεν γνωρίζουν.  

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.

ΠΟΛΙΤΕΣ

ΜΜΕ

ΣΥΛΛΟΓΟΙ

Επικοινωνία με το δήμο

Διεύθυνση: Λ. Μεσογείων 415-417 Τ.Κ.15343 Αγία Παρασκευή
Τηλ. Κέντρο: 213 2004500/501/508
Κεντρικό FAX: 2132004531
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δείτε τον αναλυτικό τηλεφωνικό κατάλογο των υπηρεσιών του Δήμου πατώντας εδώ.

Αν θέλετε να στείλετε μήνυμα συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας πατώντας εδώ.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software