Τηλ. κέντρο 213-20.04.500 | ΚΕΠ Μεσογείων 419 – Tηλ. 213-20.08.300 e-mail: d.agparaskevis-attikis@kep.gov.gr

greek flag english

espa 2014 2020
  • Αρχική
  • Ενημέρωση
  • ΝΕΑ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
  • Δήμου
  • Πρόγραμμα δωρεάν μετακίνησης φοιτητών της πόλης προς την Πανεπιστημιούπολη Ζωγράφου

Πρόγραμμα δωρεάν μετακίνησης φοιτητών της πόλης προς την Πανεπιστημιούπολη Ζωγράφου

Ο Δήμος Αγίας Παρασκευής με το Τμήμα Παιδείας, στο πλαίσιο της Κοινωνικής του Πολιτικής, προτίθεται να εφαρμόσει πρόγραμμα δωρεάν μετακίνησης-μεταφοράς των φοιτητών της πόλης στην Πανεπιστημιούπολη Ζωγράφου.

Στόχος του προγράμματος αυτού είναι η στήριξη και διευκόλυνση των φοιτητών της πόλης, ως προς τις μετακινήσεις τους, προς την Πανεπιστημιούπολη Ζωγράφου, με άμεση κατευθείαν πρόσβαση σε μεταφορικό μέσο –πούλμαν σε στάσεις μέσα στην πόλη της Αγίας Παρασκευής.

Οι μετακινήσεις αφορούν σε πούλμαν 50 θέσεων, το οποίο θα πραγματοποιεί στάσεις σε κεντρικά σημεία της πόλης.

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να επικοινωνήσουν με το Τμήμα Παιδείας του Δήμου Αγίας Παρασκευής προκειμένου να καταθέσουν τις προτάσεις τους για την καλύτερη δυνατή ώρα που θα οριστεί ως ώρα επιστροφής από την Πανεπιστημιούπολη Ζωγράφου προς την Αγία Παρασκευή.

Οι φοιτητές μπορούν να στέλνουν τα mail τους στο Τμήμα Παιδείας, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. από σήμερα (Παρασκευή, 16.07.2021) μέχρι και την Κυριακή, 25.07.2021.  

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.

ΠΟΛΙΤΕΣ

ΜΜΕ

ΣΥΛΛΟΓΟΙ

Επικοινωνία με το δήμο

Διεύθυνση: Λ. Μεσογείων 415-417 Τ.Κ.15343 Αγία Παρασκευή
Τηλ. Κέντρο: 213 2004500/501/508
Κεντρικό FAX: 2132004531
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δείτε τον αναλυτικό τηλεφωνικό κατάλογο των υπηρεσιών του Δήμου πατώντας εδώ.

Αν θέλετε να στείλετε μήνυμα συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας πατώντας εδώ.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software