Ντομάτες ...παραγωγής 1ου ΕΠΑ.Λ. προσέφεραν μαθητές στο Κοινωνικό Μαγειρείο!

Ντομάτες ...παραγωγής 1ου ΕΠΑ.Λ.  προσέφεραν μαθητές στο Κοινωνικό Μαγειρείο!

Οι μαθητές του 1ου ΕΠΑ.Λ. Αγ. Παρασκευής,  συνοδευόμενοι από τον Διευθυντή, Κωνσταντίνο Ντάβο, και τον εκπαιδευτικό και μέλος  της Σχολικής Επιτροπής του Δήμου, Δημήτρη Παπαδόπουλο  προσέφεραν Στο Κοινωνικό Μαγειρείο του Δήμου Αγίας Παρασκευής  ντομάτες ...παραγωγής του σχολείου.

Οι ντομάτες αυτές, γύρω στα 20 κιλά, είναι παραγωγή του βιολογικού λαχανόκηπου που  καλλιεργείται με μεράκι στην ταράτσα του σχολικού κτηρίου. Πέρυσι, όταν ο Πρόεδρος  της Σχολικής Επιτροπής είχε επισκεφθεί χώρους του σχολείου όπου έγιναν φυτεύσεις,  είχε ενημερωθεί για την πρόθεση της σχολικής κοινότητας να προσφέρει μέρος των  παραγόμενων καρπών στο Κοινωνικό Μαγειρείο.

epal 800

Η υπόσχεση έγινε  πραγματικότητα, συνοδευόμενη μάλιστα από ματσάκια φρεσκοκομμένης αρωματικής  λεβάντας, επίσης παραγωγής 1ου ΕΠΑ.Λ!

Τους μαθητές υποδέχτηκαν ο Αντιδήμαρχος Παιδείας, κ. Λέκκας Διονύσης, η Διευθύντρια  των Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου, κα Αντωνία Γκίνη, ο Πρόεδρος της Σχολικής  Επιτροπής, Θόδωρος Μπουρλιάσκος και ο Σύμβουλος Τύπου του Δημάρχου, κ. Γιάννης  Κουβόπουλος, καθώς και εργαζόμενοι στο Κοινωνικό Μαγειρείο, στην οδό Ρόδων 13.

epal 800 3

Η κα Γκίνη τους ενημέρωσε για το έργο της δομής του Δήμου, όπου παρέχεται καθημερινά  σίτιση σε άπορους, άστεγους, άνεργους και ηλικιωμένους, με κριτήρια τα οποία έχουν εκ  των προτέρων οριστεί και εγκριθεί από το Δημοτικό Συμβούλιο.

epal 800 2