Τηλ. κέντρο 213-20.04.500 | ΚΕΠ Μεσογείων 419 – Tηλ. 213-20.08.300 e-mail: d.agparaskevis-attikis@kep.gov.gr

greek flag english

espa 2014 2020
  • Αρχική
  • Ενημέρωση
  • ΝΕΑ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
  • Δήμου
  • Κοσμήτορας του Λαϊκού Πανεπιστημίου η ομότιμη καθηγήτρια κα. Στυλιανή Πριόβολου

Κοσμήτορας του Λαϊκού Πανεπιστημίου η ομότιμη καθηγήτρια κα. Στυλιανή Πριόβολου

Την Πέμπτη 3 Ιουνίου 2021 συνεδρίασε το Διοικητικό Συμβούλιο του Λαϊκού Πανεπιστημίου. Το παρών στην συνεδρίαση έδωσαν ο Κοσμήτορας Νικόλας Πετρόχειλος, ο πρώην Κοσμήτορας Νικόλας Γεωργαντζόγλου, οι καθηγητές Αντρέας Μιχαλόπουλος και Ιωάννης Αυγουστάτος, η Πρόεδρος του Δ.Σ. Φρύντα Δημουλά, το μέλος του Δ.Σ. Ζωή Βόγλη και ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής, Βασίλης Ζορμπάς.

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης ο κ. Πετρόπουλος υπέβαλε την παραίτησή του από τη θέση του Κοσμήτορα, για προσωπικούς λόγους, η οποία και έγινε ομόφωνα αποδεκτή.

Ακολούθως υπεβλήθη αίτηση από την πλευρά της Προέδρου των Ομοτίμων Καθηγητών του ΕΚΠΑ, καθηγήτριας κ. Στυλιανής Πριόβολου, για την εισδοχή της, ως μέλος, στο Δ.Σ. του Λαϊκού Πανεπιστημίου.  Αίτηση η οποία και έγινε αποδεκτή ομοφώνως.

Ως τρίτο θέμα της συνεδριάσεως συζητήθηκε η υποβολή υποψηφιοτήτων για τη θέση του Κοσμήτορα, μετά την παραίτηση του κ. Πετρόχειλου. Η μοναδική υποψηφιότητα που ετέθη ήταν αυτή της κ. Πριόβολου. Κατόπιν διαλλογικής συζήτησης, το Δ.Σ. του Πανεπιστημίου αποφάσισε ομόφωνα και εξέλεξε την κ. Στυλιανή Πριόβολου ως τη νέα Κοσμήτορα του Λαϊκού Πανεπιστημίου.

Τέλος συζητήθηκε και αποφασίστηκε ο ορισμός του κ. Αντρέα Μιχαλόπουλου ως αναπληρωτή Κοσμήτορα, του κ. Ιωάννη Αυγουστάτου ως Γενικού Γραμματέα και του κ. Νίκου Γεωργαντζόγλου ως Ταμία.    

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.

ΠΟΛΙΤΕΣ

ΜΜΕ

ΣΥΛΛΟΓΟΙ

Επικοινωνία με το δήμο

Διεύθυνση: Λ. Μεσογείων 415-417 Τ.Κ.15343 Αγία Παρασκευή
Τηλ. Κέντρο: 213 2004500/501/508
Κεντρικό FAX: 2132004531
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δείτε τον αναλυτικό τηλεφωνικό κατάλογο των υπηρεσιών του Δήμου πατώντας εδώ.

Αν θέλετε να στείλετε μήνυμα συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας πατώντας εδώ.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software