Τηλ. κέντρο 213-20.04.500 | ΚΕΠ Μεσογείων 419 – Tηλ. 213-20.08.300 e-mail: d.agparaskevis-attikis@kep.gov.gr

greek flag english

espa 2014 2020
  • Αρχική
  • Ενημέρωση
  • ΝΕΑ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
  • Δήμου
  • Απάντηση Δημάρχου Αγίας Παρασκευής στην ανακοίνωση Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων των Παιδικών Σταθμών

Απάντηση Δημάρχου Αγίας Παρασκευής στην ανακοίνωση Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων των Παιδικών Σταθμών

 Μετά την ανακοίνωση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων των Παιδικών Σταθμών του Δήμου μας, επισκέφτηκα το Βρεφονηπιακό Σταθμό που βρίσκεται στην οδό Πάρου και θα ήθελα να ενημερώσω τους γονείς αλλά και όλους τους συμπολίτες μας για τα κάτωθι:

Α) Πριν από δύο χρόνια ο συγκεκριμένος παιδικός σταθμός φιλοξενούσε 165 παιδιά. Σήμερα και μετά από τις απαραίτητες τροποποιήσεις που έγιναν στο σύνολο του χώρου, φιλοξενούνται 83 παιδιά.

Β) Στο βρεφονηπιακό τμήμα «ΑΣΤΕΡΑΚΙΑ», στο οποίο αναφέρεται ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων στην ανακοίνωσή του, φιλοξενούνται 12 παιδιά σε 3 ξεχωριστούς χώρους (δωμάτια), οι οποίοι σε σύνολο είναι 45 τετραγωνικά μέτρα. Πρόκειται για χώρο ύπνου, χώρο παιχνιδιού και χώρο  φαγητού.

Γ) Τα παιδιά βρίσκονται υπό την επιτήρηση και τη φροντίδα τεσσάρων (4) βρεφονηπιοκόμων.

Θεωρώ πως η ανακοίνωση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων των Παιδικών Σταθμών είναι προσβλητική και απαξιωτική για τους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς του Δήμου μας. Η αλήθεια είναι πως η ανακοίνωση αυτή, από τη συγκεκριμένη ομάδα που «εκπροσωπεί» 20 γονείς που προσήλθαν για την εκλογή του συγκεκριμένου Δ.Σ. από τους 950 συνολικά, δε με εξέπληξε καθόλου.  

Είμαι σίγουρος ότι οι υπόλοιποι γονείς γνωρίζουν πάρα πολύ καλά τις ποιοτικές υπηρεσίες που προσφέρει ο Δήμος μας στους μικρούς μαθητές χάρη στην εξαιρετική καθημερινή δουλειά του προσωπικού των Παιδικών μας Σταθμών.  

Ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής

Βασίλης Ζορμπάς

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.

ΠΟΛΙΤΕΣ

ΜΜΕ

ΣΥΛΛΟΓΟΙ

Επικοινωνία με το δήμο

Διεύθυνση: Λ. Μεσογείων 415-417 Τ.Κ.15343 Αγία Παρασκευή
Τηλ. Κέντρο: 213 2004500/501/508
Κεντρικό FAX: 2132004531
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δείτε τον αναλυτικό τηλεφωνικό κατάλογο των υπηρεσιών του Δήμου πατώντας εδώ.

Αν θέλετε να στείλετε μήνυμα συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας πατώντας εδώ.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software