Τηλ. κέντρο 213-20.04.500 | ΚΕΠ Μεσογείων 419 – Tηλ. 213-20.08.300 e-mail: d.agparaskevis-attikis@kep.gov.gr

greek flag english

espa 2014 2020
  • Αρχική
  • Ενημέρωση
  • ΝΕΑ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
  • Δήμου
  • Σύσκεψη Συντονιστικού Τοπικού Οργάνου εν όψει της αντιπυρικής περιόδου

Σύσκεψη Συντονιστικού Τοπικού Οργάνου εν όψει της αντιπυρικής περιόδου

Ευρεία σύσκεψη πραγματοποιήθηκε χθες (Πέμπτη, 13/5/2021) στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αγίας Παρασκευής, υπό τον Δήμαρχο Βασίλη Ζορμπά, παρουσία της Αντιδημάρχου Καθαριότητας, Περιβάλλοντος και Πολιτικής Προστασίας Ελένης Δάβαρη και του Αντιστράτηγου εν αποστρατεία, Παναγιώτη Φαραντάτου (Σύμβουλος Δημάρχου για θέματα Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων)   για τον συντονισμό του μηχανισμού που θα λειτουργήσει καθ’ όλη τη διάρκεια της αντιπυρικής περιόδου (έως 31 Οκτωβρίου 2021).

Συγκεκριμένα, ο Δήμος Αγίας Παρασκευής και η Υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας συγκάλεσαν σε ΣΤΟ (Συντονιστικό Τοπικό Όργανο) όλους τους εμπλεκόμενους φορείς, έτσι ώστε να υπάρχει ανταλλαγή απόψεων και σκέψεων για το σχέδιο πρόληψης.

Στόχος του Συντονιστικού Τοπικού Οργάνου ήταν να αποφασιστούν αμοιβαίες δράσεις και ενέργειες για την καλύτερη δυνατή προστασία του Υμηττού και αυτό το καλοκαίρι.

Στην σύσκεψη συμμετείχαν εκπρόσωποι της ΣΔΑΜ, του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας από το Πολεμικό Ναυτικό, του Σ.ΕΠ.Π.Β/Α.Τ.Τ., του Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος, της Πολιτικής Προστασίας Περιφέρειας Αττικής, του Δασαρχείου Πεντέλης, του Υπουργείου Ανάπτυξης και Τροφίμων, του Συνδέσμου προστασίας Ανάπτυξης Υμηττού, του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, της Λαϊκής Συσπείρωσης Αγίας Παρασκευής, του Δημοκρίτου, της Τροχαίας και του Τμήματος Ασφαλείας Αγίας Παρασκευής.

sto800

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.

ΠΟΛΙΤΕΣ

ΜΜΕ

ΣΥΛΛΟΓΟΙ

Επικοινωνία με το δήμο

Διεύθυνση: Λ. Μεσογείων 415-417 Τ.Κ.15343 Αγία Παρασκευή
Τηλ. Κέντρο: 213 2004500/501/508
Κεντρικό FAX: 2132004531
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δείτε τον αναλυτικό τηλεφωνικό κατάλογο των υπηρεσιών του Δήμου πατώντας εδώ.

Αν θέλετε να στείλετε μήνυμα συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας πατώντας εδώ.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software