Τηλ. κέντρο 213-20.04.500 | ΚΕΠ Μεσογείων 419 – Tηλ. 213-20.08.300 e-mail: d.agparaskevis-attikis@kep.gov.gr

greek flag english

espa 2014 2020
  • Αρχική
  • Ενημέρωση
  • ΝΕΑ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
  • Δήμου
  • Δωρεά του Ροταριανού Ομίλου στο Δήμο Αγίας Παρασκευής

Δωρεά του Ροταριανού Ομίλου στο Δήμο Αγίας Παρασκευής

Ο Ροταριανός Ομιλος Αγίας Παρασκευής για ακόμη μια φορά ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του Δήμου και απέδειξε την κοινωνική του προσφορά. Την Μ.Τετάρτη 28 Απριλίου η π.β. Διοικητής Βίκυ Πεζίρη του Ομίλου Ρόταρυ και η π.Πρόεδρος Κριστιάνε Βούλφ παρέδωσαν στον Δήμαρχο Αγίας Παρασκευής Βασίλη Ζορμπά δωροεπιταγές για το σούπερ μάρκετ συνολικού ύψους 400 ευρώ. Οι δωροεπιταγές αυτές θα ενισχύσουν τη δράση των κοινωνικών δομών που στηρίζουν άτομα και οικογένειες που ανήκουν στις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες της τοπικής κοινωνίας.

Ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής, Βασίλης Ζορμπάς, από τη μεριά του δήλωσε: "Θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Ροταριανό Όμιλο Άγιας Παρασκευής, αλλά και προσωπικά στην κα. Βίκη Πεζίρη και την κα. Κριστιάνε Βουλφ, οι οποίες κάνουν ότι μπορούν για να είναι συνεχώς δίπλα μας. Όχι μόνο κατά τη διάρκεια των εορτών, αλλά κάθε μέρα. Για μία ακόμα φορά η συνεισφορά τους είναι πολύτιμη για όσους συνανθρώπους μας το έχουν πραγματική ανάγκη. Χρόνια πολλά σε όλους, καλή Ανάσταση, καλό Πάσχα με υγεία".

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.

ΠΟΛΙΤΕΣ

ΜΜΕ

ΣΥΛΛΟΓΟΙ

Επικοινωνία με το δήμο

Διεύθυνση: Λ. Μεσογείων 415-417 Τ.Κ.15343 Αγία Παρασκευή
Τηλ. Κέντρο: 213 2004500/501/508
Κεντρικό FAX: 2132004531
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δείτε τον αναλυτικό τηλεφωνικό κατάλογο των υπηρεσιών του Δήμου πατώντας εδώ.

Αν θέλετε να στείλετε μήνυμα συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας πατώντας εδώ.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software