Τηλ. κέντρο 213-20.04.500 | ΚΕΠ Μεσογείων 419 – Tηλ. 213-20.08.300 e-mail: d.agparaskevis-attikis@kep.gov.gr

greek flag english

espa 2014 2020
  • Αρχική
  • Ενημέρωση
  • ΝΕΑ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
  • Δήμου
  • «Η Παγκόσμια Ημέρα Υγείας πρέπει να αφιερωθεί στο υγειονομικό μας προσωπικό»

«Η Παγκόσμια Ημέρα Υγείας πρέπει να αφιερωθεί στο υγειονομικό μας προσωπικό»

 Ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής κ. Βασίλης Ζορμπάς, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Υγείας, δήλωσε:

«Όπως και πέρσι, έτσι και φέτος, η Παγκόσμια Ημέρα Υγείας μας βρίσκει εν μέσω μιας πανδημίας που μαστίζει ολόκληρη την ανθρωπότητα. Η χώρα μας δεν έχει καταφέρει να ξεφύγει από τα δεινά του κορονοϊού, με τα προβλήματα και τις δυσκολίες κάθε μέρα να γίνονται ολοένα και πιο δύσκολα.

Όμως, η αλήθεια είναι ότι η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων, έχει επιδείξει σε πολύ μεγάλο βαθμό ατομική ευθύνη, κάτι που αποτελεί ένα από τα πιο μεγάλα «όπλα» που έχουμε στη  διάθεσή μας κατά της πανδημίας.  Το άλλο μεγάλο «όπλο» μας είναι τα εμβόλια. Οι εμβολιασμοί, πλέον, γίνονται σε καθημερινή βάση και κάθε μέρα όλο και περισσότεροι συνάνθρωποί μας εμβολιάζονται και προστατεύονται από τον COVID-19.

Το πιο σημαντικό «όπλο» όμως κατά της πανδημίας είναι οι γιατροί μας. Είναι το επιστημονικό και νοσηλευτικό προσωπικό. Οι άνθρωποι που για περισσότερο από έναν χρόνο έχουν αφιερώσει την ζωή τους, έχουν «θυσιάσει» το «εγώ» τους για να μας βγάλουν από αυτήν την περιπέτεια.

Και σε όλους αυτούς το λιγότερο που οφείλουμε είναι ένα μεγάλο ευχαριστώ. Για τις «μάχες» που δίνουν νυχθημερόν, ξεπερνώντας τα όρια των αντοχών τους, ώστε να μπορούμε εμείς να διατηρούμε την αισιοδοξία μας για ένα καλύτερο αύριο.

Η φετινή Παγκόσμια Ημέρα Υγείας θα έπρεπε να αφιερωθεί αποκλειστικά σε αυτούς τους ανθρώπους, τους οποίους εμείς από τη μεριά μας μπορούμε να βοηθήσουμε με τον πιο απλό τρόπο. Τηρώντας κατά γράμμα όλα τα μέτρα ασφαλείας, έτσι ώστε να επιστρέψουμε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα στην πραγματική μας καθημερινότητα».  

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.

ΠΟΛΙΤΕΣ

ΜΜΕ

ΣΥΛΛΟΓΟΙ

Επικοινωνία με το δήμο

Διεύθυνση: Λ. Μεσογείων 415-417 Τ.Κ.15343 Αγία Παρασκευή
Τηλ. Κέντρο: 213 2004500/501/508
Κεντρικό FAX: 2132004531
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δείτε τον αναλυτικό τηλεφωνικό κατάλογο των υπηρεσιών του Δήμου πατώντας εδώ.

Αν θέλετε να στείλετε μήνυμα συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας πατώντας εδώ.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software