Ανακοίνωση εγγραφών νηπιαγωγείων

| Νέα του Δήμου
Ανακοίνωση εγγραφών νηπιαγωγείων

Σας γνωρίζουμε  ότι για την εγγραφή των νηπίων και των δύο (2) ηλικιών που φοιτούν για  πρώτη φορά στο νηπιαγωγείο εφαρμόζεται η ακόλουθη διαδικασία :

α) Απο την 1η Μαρτίου έως την 20η Μαρτίου σύμφωνα με τον νόμο 4777/2021( ΦΕΚ25/17-2-2021)  οι γονείς και κηδεμόνες υποβάλλουν αιτήσεις -υπεύθυνες δηλώσεις εγγραφής στο νηπιαγωγείο που ανήκουν,σύμφωνα με τα όρια της σχολικής περιφέρειας,προσκομίζοντας :

αα)έγγραφο απο το οποίο αποδεικνύεται η διεύθυνση κατοικίας του νηπίου -προνηπίου

ββ)το ατομικό δελτίο υγείας μαθητή

γγ)το βιβλιάριο υγείας  ή άλλο στοιχείο από το οποίο αποδεικνύεται  ότι έγιναν τα εμβόλια που προβλέπονται και είναι ενταγμένο στο Εθνικό Πρόγραμμα Εμβολιασμών.

Στην περίπτωση μαθητών με αναπηρία και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες οι γονείς και κηδεμόνες συνυποβάλλουν γνωμάτευση απο Κέντρο Εκπαιδευτικής και Συμβουλευτικής Υποστήριξης (Κ.Ε.Σ.Υ) ή δημόσιο ιατροπαιδαγωγικό κέντρο ή άλλη αρμόδια δημόσια υπηρεσία,χωρίς αυτή να αποτελεί προυπόθεση εγγραφής.                                                                             

Ο Διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης ενημερώνει τους γονείς και κηδεμόνες για τα  νηπιαγωγεία εγγραφής.

Η παραπάνω διαδικασία ολοκληρώνεται μέχρι την 10η Απριλίου 2021.

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software