Τηλ. κέντρο 213-20.04.500 | ΚΕΠ Μεσογείων 419 – Tηλ. 213-20.08.300 e-mail: d.agparaskevis-attikis@kep.gov.gr

greek flag english

espa 2014 2020
  • Αρχική
  • Ενημέρωση
  • ΝΕΑ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
  • Δήμου
  • Μήνυμα Αντιδημάρχου Παιδείας κατά της Σχολικής Βίας και του Εκφοβισμού 

Μήνυμα Αντιδημάρχου Παιδείας κατά της Σχολικής Βίας και του Εκφοβισμού 

Με αφορμή την Πανελλήνια Ημέρα κατά της Σχολικής Βίας και του Εκφοβισμού ο Αντιδήμαρχος Παιδείας, Πολιτισμού και Δια Βίου Μάθησης, Διονύσης Λέκκας απηύθυνε το παρακάτω μήνυμα:

"Η 6η Μαρτίου αποτελεί ημερομηνία ορόσημο κατά της Σχολικής Βίας και του Εκφοβισμού. Η 6η Μαρτίου, όμως, δεν πρέπει να αποτελεί την μοναδική ημέρα του χρόνου που όλοι μας θα στεκόμαστε απέναντι σε αυτή τη μάστιγα της εποχής μας.Το bulliying αποτελεί μια σύγχρονη απειλή για τα παιδιά της χώρα μας και ολόκληρου του κόσμου. Όλοι μας, όσοι βρισκόμαστε στο πλευρό των παιδιών, πολιτικοί, δάσκαλοι, καθηγητές, γονείς, οφείλουμε να κάνουμε ένα βήμα μπροστά και να βάλουμε τέλος στο φαινόμενο αυτό. Προτρέποντας τα παιδιά μας να πουν στοπ στην ανοχή και να τους δείξουμε τον δρόμο για να βρουν το θάρρος και να μιλήσουν.Η πρόληψη κάθε μορφής βίας μεταξύ παιδιών αποτελεί υποχρέωση όλων μας».

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.

ΠΟΛΙΤΕΣ

ΜΜΕ

ΣΥΛΛΟΓΟΙ

Επικοινωνία με το δήμο

Διεύθυνση: Λ. Μεσογείων 415-417 Τ.Κ.15343 Αγία Παρασκευή
Τηλ. Κέντρο: 213 2004500/501/508
Κεντρικό FAX: 2132004531
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δείτε τον αναλυτικό τηλεφωνικό κατάλογο των υπηρεσιών του Δήμου πατώντας εδώ.

Αν θέλετε να στείλετε μήνυμα συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας πατώντας εδώ.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software