Τηλ. κέντρο 213-20.04.500 | ΚΕΠ Μεσογείων 419 – Tηλ. 213-20.08.300 e-mail: d.agparaskevis-attikis@kep.gov.gr

greek flag english

espa 2014 2020
  • Αρχική
  • Ενημέρωση
  • ΝΕΑ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
  • Δήμου
  • Συνάντηση Δημάρχου Αγίας Παρασκευής, Βασίλη Ζορμπά, με τον Πρόεδρο του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» Κώστα Γιαννόπουλο

Συνάντηση Δημάρχου Αγίας Παρασκευής, Βασίλη Ζορμπά, με τον Πρόεδρο του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» Κώστα Γιαννόπουλο

Συνάντηση με τον Πρόεδρο του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού», Κώστα Γιαννόπουλο, είχε ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής, Βασίλης Ζορμπάς.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Πανελλήνιο Επιχειρησιακό Κέντρο του Οργανισμού στην Αγ. Παρασκευή, συζητήθηκε η περαιτέρω συνεργασία των δύο πλευρών έτσι ώστε τόσο ο Δήμος Αγίας Παρασκευής όσο και «To Χαμόγελο του Παιδιού» να παράσχουν την καλύτερη δυνατή φροντίδα στα παιδιά και τις οικογένειες που το έχουν ανάγκη. Ειδικά αυτή την πολύ δύσκολη εποχή που διανύουμε. 

Αμέσως μετά το πέρας της συνάντησης ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής τόνισε: «Είμαι πραγματικά πολύ χαρούμενος που θα έχουμε την δυνατότητα να συνεργαστούμε στενά και να στηρίξουμε την προσπάθεια και το έργο του Οργανισμού. Ο κύριος Γιαννόπουλος και όλοι όσοι βρίσκονται στο πλευρό του, εδώ και 25 χρόνια, έχει επιτελέσει πραγματικά ένα σπουδαίο έργο και έχει δώσει σωτήριες λύσεις σε παιδιά και οικογένειες που το έχουν ανάγκη. Και εμείς το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε είναι να συνδράμουμε από την πλευρά μας με όποιο τρόπο μπορούμε, ώστε να μη σβήσει ποτέ το χαμόγελο από το πρόσωπο όλων των παιδιών».

Από την πλευρά του ο Πρόεδρος του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού», κ. Κώστας Γιαννόπουλο δήλωσε: «η συνάντηση μάς δίνει ιδιαίτερη χαρά γιατί όχι μόνο αναδεικνύει την άριστη σχέση που διατηρούμε όλα αυτά τα χρόνια με τον Δήμο Αγ. Παρασκευής, ο οποίος βρίσκεται πάντα δίπλα μας, πολύτιμος συμπαραστάτης στο έργο μας αλλά κυρίως την αμοιβαία διάθεση να προχωρήσουμε και να εμβαθύνουμε περαιτέρω τη μεταξύ μας συνεργασία και σε άλλους τομείς και δράσεις υποστήριξης παιδιών και οικογενειών σε ανάγκη. Σύντομα η συνεργασία μας θα επικυρωθεί με σχετικό σύμφωνο στο οποίο θα καταγραφούν οι τρόποι με τους οποίους θα μπορούμε να κινηθούμε άμεσα και αποτελεσματικά στην καθημερινότητα και στην προσπάθεια να είμαστε 24 ώρες, κοντά σε κάθε παιδί που κινδυνεύει».xamogelo1

xamogelo2

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.

ΠΟΛΙΤΕΣ

ΜΜΕ

ΣΥΛΛΟΓΟΙ

Επικοινωνία με το δήμο

Διεύθυνση: Λ. Μεσογείων 415-417 Τ.Κ.15343 Αγία Παρασκευή
Τηλ. Κέντρο: 213 2004500/501/508
Κεντρικό FAX: 2132004531
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δείτε τον αναλυτικό τηλεφωνικό κατάλογο των υπηρεσιών του Δήμου πατώντας εδώ.

Αν θέλετε να στείλετε μήνυμα συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας πατώντας εδώ.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software