Τηλ. κέντρο 213-20.04.500 | ΚΕΠ Μεσογείων 419 – Tηλ. 213-20.08.300 e-mail: d.agparaskevis-attikis@kep.gov.gr

greek flag english

espa 2014 2020
  • Αρχική
  • Ενημέρωση
  • ΝΕΑ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
  • Δήμου
  • 179 ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΤΕΣΤ ΜΕΤΑ ΤΗ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ DRIVE THROUGH TEST COVID-19

179 ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΤΕΣΤ ΜΕΤΑ ΤΗ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ DRIVE THROUGH TEST COVID-19


Την Παρασκευή 11.12.2020 πραγματοποιήθηκε στην πόλη μας, στο Αθλητικό και Πολιτιστικό Κέντρο «Σταύρος Κώτσης» έλεγχος ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapid test), μέσα από το αυτοκίνητο (drive through). Κλιμάκιο του ΕΟΔΥ μέσω Κινητής Μονάδας πραγματοποίησε 179 τεστ, τα οποία ήταν όλα αρνητικά, όπως ανακοινώθηκε επισήμως από τον Οργανισμό.


Ο έλεγχος αυτός αποτελούσε την δεύτερη δέσμευση που ανέλαβε και τήρησε ο Εθνικός Οργανισμός Υγείας προς τον Δήμο Αγίας Παρασκευής, αφού το προηγούμενο διάστημα είχε πραγματοποιηθεί έλεγχος στους υπαλλήλους του Δήμου οι οποίοι βρίσκονται στην «πρώτη γραμμή». Τότε είχαν διενεργηθεί 59 Covid Tests σε υπαλλήλους της Κοινωνικής Υπηρεσίας, του «Βοήθεια στο Σπίτι», του ΚΕΠ, αλλά και των υπαλλήλων της Οικονομικής Υπηρεσίας τα οποία ήταν όλα αρνητικά.
Συνολικά στις δύο φάσεις του ελέγχου που έχει γίνει στην Αγία Παρασκευή και τα 238 που έχουν πραγματοποιηθεί είναι όλα αρνητικά.

Ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής, Βασίλης Ζορμπάς δήλωσε:

«Από την αρχή της πανδημίας ο Δήμος Αγίας Παρασκευής αλλά και εγώ προσωπικά βρισκόμαστε σε ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας με τον ΕΟΔΥ προκειμένου να λαμβάνουμε τις οδηγίες που απαιτούνται, έτσι ώστε να προφυλάξουμε την πόλη μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Είναι περιττό να τονίσω πως όλες οι οδηγίες που μας δίνονται από τον οργανισμό τηρούνται ευλαβικά και κατά γράμμα.
Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να πω ένα ευχαριστώ στους διοικούντες τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας που τήρησε και τις δύο δεσμεύσεις του προς τον Δήμο μας και βρέθηκε στην πόλη μας για να διενεργήσει τα τεστ κορονοϊού. Τα αποτελέσματα των τεστ ήταν εξαιρετικά, μιας και δεν βρέθηκε κανένα θετικό και αυτό αποδεικνύει πως στην Αγία Παρασκευή δουλεύουμε με τον σωστό τρόπο αναφορικά με θωράκιση της πόλης μας από την πανδημία, με πρωτεύοντα στόχο την ασφάλεια των δημοτών μας».

test 1

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.

ΠΟΛΙΤΕΣ

ΜΜΕ

ΣΥΛΛΟΓΟΙ

Επικοινωνία με το δήμο

Διεύθυνση: Λ. Μεσογείων 415-417 Τ.Κ.15343 Αγία Παρασκευή
Τηλ. Κέντρο: 213 2004500/501/508
Κεντρικό FAX: 2132004531
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δείτε τον αναλυτικό τηλεφωνικό κατάλογο των υπηρεσιών του Δήμου πατώντας εδώ.

Αν θέλετε να στείλετε μήνυμα συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας πατώντας εδώ.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software