Τηλ. κέντρο 213-20.04.500 | ΚΕΠ Μεσογείων 419 – Tηλ. 213-20.08.300 e-mail: d.agparaskevis-attikis@kep.gov.gr

greek flag english

espa 2014 2020
  • Αρχική
  • Ενημέρωση
  • ΝΕΑ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
  • Δήμου
  • ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΗΣ KPMG ΣΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΑΓΕΙΡΕΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΗΣ KPMG ΣΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΑΓΕΙΡΕΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ


Συνάντηση με εκπροσώπους της εταιρείας KPMG είχε ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής Βασίλης Ζορμπάς. Η CSR and Marketing Coordinator, κα. Κατερίνα Πουρναροπούλου και ο κ. Αλκιβιάδης Σιαράβας, Marketing and Communication Manager, συναντήθηκαν με τον κ. Ζορμπά στο Δημαρχείο Αγίας Παρασκευής και του παρέδωσαν δωροεπιταγές γνωστής αλυσίδας τροφίμων για να καλυφθεί μέρος των αναγκών του Κοινωνικού Μαγειρείου.


Φέτος, λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών που έχει προκαλέσει η έξαρση της πανδημίας στην κοινωνία η δράση συνεισφοράς των εργαζομένων της KPMG το «Cook for Good», η οποία πραγματοποιείται στο πλαίσιο των ενεργειών Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης αναβλήθηκε λόγων της λήψης μέτρων προφύλαξης από τον COVID-19. Για τον λόγο αυτό, στο πλαίσιο της συνεργασίας του Δήμου Αγίας Παρασκευής με την KPMG προτάθηκε και προωθήθηκε μια διαφορετικά συνεργασία η οποία παρέχει και αυτή άμεση βοήθεια στους συνανθρώπους μας που το έχουν πραγματική ανάγκη.

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω πάρα πολύ την εταιρεία KPMG για την ευγενική προσφορά της που και αυτή από την μεριά της βάζει ένα σημαντικό λιθαράκι στην προσπάθεια που κάνουμε σαν Δήμος Αγίας Παρασκευής να καλύψουμε όσο το δυνατόν μεγαλύτερες ανάγκες συνανθρώπων μας» είπε ο Δήμαρχος, Βασίλης Ζορμπάς και πρόσθεσε «Η συνάντηση που είχα με τον κ. Σιαράβα και την κα. Πουρναροπούλου ήταν εξαιρετική και είμαι σίγουρος ότι στο μέλλον θα έχουμε την ευκαιρία να συνεργαστούμε και πάλι προς όφελος των δημοτών μας».

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.

ΠΟΛΙΤΕΣ

ΜΜΕ

ΣΥΛΛΟΓΟΙ

Επικοινωνία με το δήμο

Διεύθυνση: Λ. Μεσογείων 415-417 Τ.Κ.15343 Αγία Παρασκευή
Τηλ. Κέντρο: 213 2004500/501/508
Κεντρικό FAX: 2132004531
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δείτε τον αναλυτικό τηλεφωνικό κατάλογο των υπηρεσιών του Δήμου πατώντας εδώ.

Αν θέλετε να στείλετε μήνυμα συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας πατώντας εδώ.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software