ΔΗΛΩΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΖΟΡΜΠΑ

ΔΗΛΩΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΖΟΡΜΠΑ

Ο Δήμαρχος Βασίλης Ζορμπάς προχώρησε στην κάτωθι δήλωση αναφορικά με τις προτάσεις που ζήτησε και έλαβε από τις δημοτικές παρατάξεις για την κατάρτιση του προϋπολογισμού και το τεχνικό πρόγραμμα του Δήμου.

"Αγαπητοί συμπολίτες,
Στις 21/09/2020 ζήτησα εγγράφως από τις δημοτικές παρατάξεις να καταθέσουν τι προτάσεις τους, εντός 15 ημερών, για να συμπεριληφθούν στον νέο προϋπολογισμό και τεχνικό πρόγραμμα του Δήμου.

Η μόνη παράταξη που ανταποκρίθηκε άμεσα ήταν η παράταξη «ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ» και μάλιστα ο επικεφαλής της, συνεχάρη την κίνηση αυτή του Δημάρχου τονίζοντας, ότι για πρώτη φορά Δημοτική Αρχή, ζήτησε τη γνώμη της αντιπολίτευσης.

Στις 12/10/2020 επανήλθα με νέο έγγραφο μου προς τις υπόλοιπες παρατάξεις και ξαναζήτησα τις προτάσεις τους.
Οι παρατάξεις «ΝΙΚΗ» (Γιάννης Σταθόπουλος) μας έστειλε τις προτάσεις της, στις 16/11/2020 με δύο (2) μήνες καθυστέρηση και η παράταξη «ΝΕΑ ΑΡΧΗ» (Γιώργος Οικονόμου) έστειλε τις προτάσεις της, στις 19/10/2020.

Πέραν των καθυστερήσεων, σήμερα θέλω να ευχαριστήσω όλες τις παρατάξεις που συμμετείχαν στη συγκεκριμένη διαδικασία διαβούλευσης.
Παραθέτω πιο κάτω τις προτάσεις που υπέβαλλαν και τις απαντήσεις της διοίκησης, περιμένοντας ότι κατά τη συζήτηση του προϋπολογισμού στο Δημοτικό Συμβούλιο, θα λάβουμε τη θετική τους ψήφο.

Τέλος, στο θέμα του κλειστού προπονητηρίου για το οποίο η Δημοτική Αρχή έχει δεσμευτεί στους συλλόγους αλλά και στην επιτροπή διαβούλευσης, θα τοποθετηθεί κωδικός με το ποσό των 40.000€, την ημέρα που θα συζητείται στο Δημοτικό Συμβούλιο ο Προϋπολογισμός.

Ο Δήμαρχος

Βασίλης Ζορμπάς"

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software