Τηλ. κέντρο 213-20.04.500 | ΚΕΠ Μεσογείων 419 – Tηλ. 213-20.08.300 e-mail: d.agparaskevis-attikis@kep.gov.gr

greek flag english

espa 2014 2020
  • Αρχική
  • Ενημέρωση
  • ΝΕΑ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
  • Δήμου
  • Η ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ ΠΛΗΓΕΝΤΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΥ

Η ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ ΠΛΗΓΕΝΤΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΥ

Άκρως θετική και απολύτως ουσιαστική αποδείχθηκε η ανταπόκριση των δημοτών της Αγίας Παρασκευής στο κάλεσμα του Δήμου αλλά και του Ελληνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων για βοήθεια στους πληγέντες του Δήμου Χερσονήσου της Κρήτης.

Η Χερσόνησος, το διάστημα 7-10 Νοεμβρίου, γνώρισε μια πολύ μεγάλη φυσική καταστροφή με αποτέλεσμα ένας σημαντικός αριθμός συνανθρώπων μας να υποστούν τεράστιες ζημιές και να χάσουν τις περιουσίες τους.

Το Σάββατο, 28/11/2020, στο Δημαρχείο της Πόλης μας συγκεντρώθηκαν τρόφιμα μακράς διαρκείας, κλινοσκεπάσματα, είδη υγιεινής για παιδιά και ενήλικες, είδη κουζίνας και καθαριότητας, αλλά και νερό τα οποία εστάλησαν στον Δήμο Χερσονήσου. Και όλα αυτά προσφορά των Δημοτών της Αγίας Παρασκευής.

Το παρών στην εκδήλωση έδωσε και ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής, Βασίλης Ζορμπάς, οι αντιδήμαρχοι Γιάννης Αργυρός (Εξυπηρέτησης του Πολίτη και Διοικητικών Υπηρεσιών), Νικόλας Κωβαίος Ντούσκος (Κοινωνικής Πολιτικής) και Νίκος Ζόμπολας (Νεολαίας), αλλά και η Γεωργία Πίσπα (Ειδική Σύμβουλος του Περιφερειάρχη Αττικής, μέλος του Επιστημονικού Συμβουλίου του ΕΔΔΥΠΠΥ), ο Κωνσταντίνος Γουρλούλης (αντιπρόεδρος ΠΑΟΔΑΠ) και ο Γιώργος Κωβαίος (μέλος ΠΑΟΔΑΠ)
Ο Δήμος Αγίας Παρασκευής και ο Δήμαρχος Βασίλης Ζορμπάς προσωπικά, θέλει να ευχαριστήσει όλους τους συμπολίτες μας οι οποίοι αψήφησαν τις όποιες δυσκολίες και μπόρεσαν να συμβάλλουν και αυτοί στην επιτυχία αυτής της δράσης, αλλά και να πει ένα μεγάλο ευχαριστώ στους Εθελοντές της Αγίας Παρασκευής, χωρίς την βοήθεια και την προσφορά των οποίων δεν θα μπορούσε να έχει πραγματοποιηθεί η όλη εκδήλωση.

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.

ΠΟΛΙΤΕΣ

ΜΜΕ

ΣΥΛΛΟΓΟΙ

Επικοινωνία με το δήμο

Διεύθυνση: Λ. Μεσογείων 415-417 Τ.Κ.15343 Αγία Παρασκευή
Τηλ. Κέντρο: 213 2004500/501/508
Κεντρικό FAX: 2132004531
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δείτε τον αναλυτικό τηλεφωνικό κατάλογο των υπηρεσιών του Δήμου πατώντας εδώ.

Αν θέλετε να στείλετε μήνυμα συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας πατώντας εδώ.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software