Τηλ. κέντρο 213-20.04.500 | ΚΕΠ Μεσογείων 419 – Tηλ. 213-20.08.300 e-mail: d.agparaskevis-attikis@kep.gov.gr

greek flag english

espa 2014 2020
  • Αρχική
  • Ενημέρωση
  • ΝΕΑ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
  • Δήμου
  • ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ

ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ

Με απόλυτη επιτυχία και με την αυστηρή τήρηση όλων των υγειονομικών πρωτοκόλλων κατά της διασποράς του Covid-19,  ολοκληρώθηκε η εθελοντική αιμοδοσία που διοργάνωσε ο Δήμος Αγίας Παρασκευής, σε συνεργασία με το Ιπποκράτειο Νοσοκομείο.

Σε μια από τις πιο δύσκολες συγκυρίες που βιώνει η χώρα μας, και υπό αντίξοες συνθήκες οι πολίτες της Αγίας Παρασκευής δεν έμειναν αποστασιοποιημένοι. Έδωσαν το παρών, έδωσαν πέντε λεπτά από το χρόνο τους και χάρισαν  αίμα για όλους εκείνους που το έχουν πραγματικά ανάγκη.  

«Για μία ακόμα φορά οι κάτοικοι της Αγίας Παρασκευής έδειξαν το κοινωνικό τους πρόσωπο και τις κοινωνικές τους ευαισθησίες. Παρά το ότι διανύουμε μία από τις πιο δύσκολες στιγμές της σύγχρονης ιστορίας του τόπου μας, οι Δημότες μας όχι μόνο δεν έμειναν απαθείς στο κάλεσμα του Δήμου και του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου, αλλά ήρθαν χωρίς δεύτερη σκέψη για να βοηθήσουν και αυτοί με τον δικό τους τρόπο» δήλωσε αμέσως μετά το τέλος της αιμοδοσίας ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής, Βασίλης Ζορμπάς και πρόσθεσε «Θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους ήρθαν για να δώσουν αίμα και να στηρίξουν την προσπάθειά μας, αλλά και σε όλους όσους συνέβαλλαν για να γίνει πραγματικότητα αυτή η  δράση».

aimodosia 1

aimodosia2

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.

ΠΟΛΙΤΕΣ

ΜΜΕ

ΣΥΛΛΟΓΟΙ

Επικοινωνία με το δήμο

Διεύθυνση: Λ. Μεσογείων 415-417 Τ.Κ.15343 Αγία Παρασκευή
Τηλ. Κέντρο: 213 2004500/501/508
Κεντρικό FAX: 2132004531
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δείτε τον αναλυτικό τηλεφωνικό κατάλογο των υπηρεσιών του Δήμου πατώντας εδώ.

Αν θέλετε να στείλετε μήνυμα συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας πατώντας εδώ.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software