Τηλ. κέντρο 213-20.04.500 | ΚΕΠ Μεσογείων 419 – Tηλ. 213-20.08.300 e-mail: d.agparaskevis-attikis@kep.gov.gr

greek flag english

espa 2014 2020
  • Αρχική
  • Ενημέρωση
  • ΝΕΑ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
  • Δήμου
  • Ο ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ ΤΟΥ ΜΑΣΤΟΥ

Ο ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ ΤΟΥ ΜΑΣΤΟΥ

Ο Οκτώβριος έχει καθιερωθεί ως ο μήνας ευαισθητοποίησης για τον καρκίνο του μαστού και η 25η Οκτωβρίου ως η Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου του Μαστού. 

Η ομάδα βόλεϊ γυναικών Αγίας Παρασκευής, με το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Αγίας Παρασκευής και το τμήμα Κοινωνικής Υπηρεσίας (Διεύθυνση Κοινωνικής Πολιτικής) συνδιοργανώνει εκδήλωση, με την Εταιρεία Becton and Dickinson και τον ΠΑΟΔΑΠ. 

Στο φιλικό αγώνα της ομάδας ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ (ΑΕΑΠ) και του ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ (ΦΟ) ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ στις 24 Οκτωβρίου, ώρα 18.30 μμ, οι παίκτριες της ομάδας βόλεϊ, θα φορούν μπλουζάκια με το σλόγκαν «BLOCK THE DISEASE» και «ΜΗΝ ΑΜΕΛΕΙΣ». Οι παίκτριες θα τα φορούν καθ’ όλη την διάρκεια της αγωνιστικής σεζόν, δείχνοντας την συμπαράστασή τους και συμβάλλοντας στην ενημέρωση για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού.

Ο φιλικός αγώνας θα πραγματοποιηθεί (χωρίς την παρουσία θεατών) στις 24 Οκτωβρίου, ώρα 18.30 μμ (Γυμναστήριο του ΠΑΟΔΑΠ, τέρμα Νότου), στο γήπεδο βόλεϊ, παρουσία εκπροσώπων όλων των φορέων της διοργάνωσης, τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας για τον covid-19.

Η εκδήλωση θα καλυφθεί με βίντεο που θα παίξει σε διαδικτυακά και τηλεοπτικά κανάλια. Φωτογραφίες και συνεντεύξεις θα φιλοξενηθούν σε άρθρα εφημερίδων. Από την Εταιρεία Becton and Dickinson, θα προσφερθούν 10 δωρεάν μαστογραφίες και 10 δωρεάν υπέρηχο γραφικές εξετάσεις μαστού σε ανασφάλιστες γυναίκες, ωφελούμενες του Κέντρου Κοινότητας Δήμου Αγίας Παρασκευής.

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.

ΠΟΛΙΤΕΣ

ΜΜΕ

ΣΥΛΛΟΓΟΙ

Επικοινωνία με το δήμο

Διεύθυνση: Λ. Μεσογείων 415-417 Τ.Κ.15343 Αγία Παρασκευή
Τηλ. Κέντρο: 213 2004500/501/508
Κεντρικό FAX: 2132004531
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δείτε τον αναλυτικό τηλεφωνικό κατάλογο των υπηρεσιών του Δήμου πατώντας εδώ.

Αν θέλετε να στείλετε μήνυμα συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας πατώντας εδώ.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software