ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΜΕ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΔΗΜΟΤΩΝ ΑΡΜΕΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ  ΜΕ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΔΗΜΟΤΩΝ ΑΡΜΕΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ

Με πρωτοβουλία του Δημάρχου μας Βασίλη Ζορμπά, πραγματοποιήθηκε, συνάντηση του με αντιπροσωπεία Δημοτών Αρμενικής καταγωγής του Δήμου μας.

Η συνάντηση πραγματοποιείται σε μια συγκυρία όπου συνεχίζεται η απρόκλητη επίθεση των δυνάμεων του Αζερμπαϊτζάν εναντίον του Ναγκόρνο Καραμπάχ, συνεπικουρούμενων από πλήθος στρατιωτικών μέσων της Τουρκίας και με μεγάλο αριθμό Τζιχαντιστών δολοφόνων που η ίδια μεταφέρει από τα μέτωπα της Συρίας και της Λιβύης.
Σκοπός της συνάντησης ήταν να μεταφέρει ο κύριος Δήμαρχος τα αισθήματα αγάπης που τρέφουν οι Δημότες και κατ επέκταση όλος ο ελληνικός λαός προς το δοκιμαζόμενο αδελφό λαό της Αρμενίας και να εκφράσει την ηθική στήριξη και συμπαράσταση του Δήμου μας στον αγώνα των αδελφών Αρμενίων και στα δεινά που υποφέρουν.

Παράλληλα ο Δήμαρχος εξέφρασε την ετοιμότητα του Δήμου να συνδράμει και υλικά, με τη συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης, φαρμάκων κτλ στο μέτρο του δυνατού και στο πλαίσιο ευρύτερων πρωτοβουλιών, κατόπιν συνεννόσης με την ΚΕΔΕ, τις αρμόδιες κρατικές αρχές, την Εκκλησία της Ελλάδας και την αρμενική κοινότητα.

Τέλος, ο Δήμαρχος γνωστοποίησε στην εκλεκτή αντιπροσωπεία ότι ο Δήμος πρόκειται να εκδώσει ψήφισμα συμπαράστασης προς τους Αρμένιους αδελφούς μας για το Ναγκόρνο Καραμπάχ.

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν ο ΓΓ του Δήμου Μιλτιάδης Κύρκος και ο σύμβουλος του Δημάρχου Αντιστράτηγος ε.α. Παναγιώτης Φαραντάτος.
Από πλευράς της αρμενικής κοινότητας συμμετείχαν οι εκλεκτοί Δημότες μας κυρίες Λούσι Σετιάν, Αραξή Ναταλή Σαρκισιάν και οι κύριοι Μαρτίκ Δεμιτζιάν και Γκριγκόρ Δεμιτζιάν.

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software