Προετοιμαζόμαστε να αντιμετωπίσουμε ένα σπάνιο ακραίο καιρικό φαινόμενο

Προετοιμαζόμαστε να αντιμετωπίσουμε ένα σπάνιο ακραίο καιρικό φαινόμενο

 Ετοιμότητα του Δήμου για την αναμενόμενη κακοκαιρία

Σε κατάσταση ετοιμότητας βρίσκεται η Πολιτική Προστασία και το αρμόδιο προσωπικό, ενόψει της αναμενόμενης κακοκαιρίας αύριο Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2020.

Με εντολή του Δημάρχου Βασίλη Ζορμπά, εντείνονται οι καθαρισμοί φρεατίων στον αστικό ιστό και σε περιοχές που κατά το παρελθόν έχουν αντιμετωπίσει προβλήματα.

Επίσης είναι διαθέσιμα και τα αναγκαία μηχανήματα (οχήματα και μηχανήματα έργου), ενώ ενημέρωση έχει δοθεί στις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου, για να λάβουν τα αναγκαία μέτρα.

Από το Δήμο γίνεται επίσης έκκληση προς τους δημότες να αποφύγουν κάθε περιττή μετακίνηση κατά τη διάρκεια των έντονων καιρικών φαινομένων, να ασφαλίσουν τις πόρτες και τα παράθυρα ερμητικά.

Ο μηχανισμός της Πολιτικής Προστασίας είναι έτοιμος και παρακολουθεί διαρκώς τις εξελίξεις για την αντιμετώπιση του κινδύνου.

Σε περίπτωση που υπάρξουν έντονα καιρικά φαινόμενα και παρουσιασθεί ανάγκη, οι πολίτες μπορούν να καλέσουν για να δηλώσουν το περιστατικό:

  • στο Γραφείο Πολιτικής Προστασίας: 210-6084614,

  • στην Αντιδήμαρχο Καθαριότητας, Περιβάλλοντος & Πολιτικής Προστασίας, Ελένη Δάβαρη: 6948-369749,

  • στο Γραφείο Δημάρχου: 213-2004-502 & 213-2004-530

  • στο τηλεφωνικό κέντρο του Δήμου: 213-2004-500 & 213-2004-501.

Μένουμε σε εγρήγορση, μένουμε σε επιφυλακή, ακολουθούμε τις οδηγίες.

Καλή δύναμη σε όλους!

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software