Τηλ. κέντρο 213-20.04.500 | ΚΕΠ Μεσογείων 419 – Tηλ. 213-20.08.300 e-mail: d.agparaskevis-attikis@kep.gov.gr

greek flag english

espa 2014 2020
  • Αρχική
  • Ενημέρωση
  • ΝΕΑ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
  • Δήμου
  • Το ενδιαφέρον των ΜΜΕ συνεχίζει να προκαλεί ο «Ιόλας» (video)

Το ενδιαφέρον των ΜΜΕ συνεχίζει να προκαλεί ο «Ιόλας» (video)

Το ενδιαφέρον των μέσων μαζικής ενημέρωσης συνεχίζει να προκαλεί η Βίλα Ιόλα μετά την πρόσφατη απόφαση του Υπουργείου Πολιτισμού, η οποία στην ουσία ανοίγει το δρόμο στον Δήμο Αγίας Παρασκευής να μετατρέψει τη βίλα σε χώρο πολιτισμού.

Στο πλαίσιο αυτό ο Δήμαρχος Βασίλης Ζορμπάς παραχώρησε συνέντευξη στον τηλεοπτικό σταθμό Open και στον δημοσιογράφο Αργύρη Κωστόπουλο, την Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου, την οποία μπορείτε να παρακολουθήσετε στο video που ακολουθεί. Η συνέντευξη παρουσιάστηκε στην πρωινή εκπομπή του καναλιού «Καλοκαίρι #not», την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου.

Ο Δήμαρχος ξεναγεί την τηλεοπτική κάμερα στους χώρους της βίλας, ενώ ταυτόχρονα αναφέρεται και στη μακρόχρονη ιστορία της. Παράλληλα, δεν παραλείπει να τονίσει την πρόθεση του Δήμου Αγίας Παρασκευής να μετατρέψει το κτήμα «σε Πολιτιστικό Κέντρο παγκόσμιας εμβέλειας».

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.

ΠΟΛΙΤΕΣ

ΜΜΕ

ΣΥΛΛΟΓΟΙ

Επικοινωνία με το δήμο

Διεύθυνση: Λ. Μεσογείων 415-417 Τ.Κ.15343 Αγία Παρασκευή
Τηλ. Κέντρο: 213 2004500/501/508
Κεντρικό FAX: 2132004531
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δείτε τον αναλυτικό τηλεφωνικό κατάλογο των υπηρεσιών του Δήμου πατώντας εδώ.

Αν θέλετε να στείλετε μήνυμα συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας πατώντας εδώ.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software