149 άτομα θα προσλάβει ο Δήμος μέσω προγράμματος του ΟΑΕΔ

149 άτομα θα προσλάβει ο Δήμος μέσω προγράμματος του ΟΑΕΔ

Ξεκίνησε από σήμερα Δευτέρα 29 Ιουνίου, η υποβολή ηλεκτρονικών αιτήσεων προς τον ΟΑΕΔ από τους ενδιαφερόμενους εγγεγραμμένους ανέργους, 18 ετών και άνω, για 36.500 θέσεις πλήρους απασχόλησης και για διάστημα οκτώ μηνών.

Η διαδικασία υποβολής αιτήσεων θα ολοκληρωθεί τη Δευτέρα, 6 Ιουλίου 2020, στις 11:00 π.μ.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του Υπουργείου Εργασίας, σκοπός της δράσης αυτής είναι η «προώθηση της απασχόλησης, μέσω προγραμμάτων κοινωφελούς χαρακτήρα, για 36.500 άτομα σε Δήμους, Περιφέρειες, Κέντρα Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφερειών (ΚΚΠΠ) / συναφείς φορείς, υπηρεσίες υπουργείων και άλλων φορέων».

Ο Δήμος Αγίας Παρασκευής, προκειμένου να καλύψει τις ελλείψεις που έχει σε προσωπικό, με αίτημα του προς τον ΟΑΕΔ προτίθεται να προσλάβει 149 άτομα διαφόρων ειδικοτήτων. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δουν τον αναλυτικό πίνακα των θέσεων, πατώντας ΕΔΩ.

Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα, τις προϋποθέσεις και τη διαδικασία προσλήψεων, υπάρχουν στην Ανακοίνωση του Υπουργείου Εργασίας και στην ιστοσελίδα του Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού www.oaed.gr.

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software