Τηλ. κέντρο 213-20.04.500 | ΚΕΠ Μεσογείων 419 – Tηλ. 213-20.08.300 e-mail: d.agparaskevis-attikis@kep.gov.gr

greek flag english

  • Αρχική
  • Ενημέρωση
  • ΝΕΑ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
  • Δήμου
  • Τελευταία φετινή συνάντηση για τη Λέσχη Ανάγνωσης

Τελευταία φετινή συνάντηση για τη Λέσχη Ανάγνωσης

Η Ομάδα της Λέσχης Ανάγνωσης των ΚΑΠΗ Αγίας Παρασκευής πραγματοποίησε την τελευταία για φέτος αποχαιρετιστήρια συνάντησή της, τη Δευτέρα το πρωί 22 Ιουνίου. Ειδικά φέτος, λόγω των περιοριστικών μέτρων που ισχύουν, πραγματοποιήθηκε ―τηρουμένων όλων των υγειονομικών πρωτοκόλλων― στην πλατεία Τσακού (Β΄ ΚΑΠΗ).

Τον συντονισμό της Ομάδας έχει αναλάβει η πρώην Δημοτική Σύμβουλος Ιωάννα Κουτσουρά, η οποία δήλωσε: «Η προσπάθεια αυτή ξεκίνησε πριν από πέντε χρόνια με πρωτοβουλία του Διοικητικού Συμβουλίου της Δημοτικής Βιβλιοθήκης "Αλέκος Κοντόπουλος" και συνεχίζεται μέχρι σήμερα με εξαιρετική επιτυχία. Ευχαριστούμε τον Όμηρο Μαρκαντωνάτο και τη Λίβια Κανέλλου από την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου, για τη συνδρομή τους στη σημερινή εκδήλωση. Με νέες δυνάμεις και ελπίζουμε με κατάλληλες υγειονομικές συνθήκες, να συναντηθούμε και πάλι για τη νέα περίοδο, με έναρξη τον Οκτώβρη. Μέχρι τότε εύχομαι σε όλους καλό καλοκαίρι, να προσέχουμε τους εαυτούς μας και τους γύρω μας και να μείνουμε υγιείς».

Τη Δημοτική Αρχή εκπροσώπησε ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Νίκος Κωβαίος, ο οποίος χαρακτήρισε «υψηλό το επίπεδο» που έχει κατακτήσει η Ομάδα και υπογράμμισε ότι «ως Δημοτική Αρχή θα την στηρίξουμε ακόμα περισσότερο».

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.

ΠΟΛΙΤΕΣ

ΜΜΕ

ΣΥΛΛΟΓΟΙ

Επικοινωνία με το δήμο

Διεύθυνση: Λ. Μεσογείων 415-417 Τ.Κ.15343 Αγία Παρασκευή
Τηλ. Κέντρο: 213 2004500/501/508
Κεντρικό FAX: 2132004531
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δείτε τον αναλυτικό τηλεφωνικό κατάλογο των υπηρεσιών του Δήμου πατώντας εδώ.

Αν θέλετε να στείλετε μήνυμα συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας πατώντας εδώ.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software