ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΕΝΟΨΕΙ ΑΝΤΙΠΥΡΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ

ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΕΝΟΨΕΙ ΑΝΤΙΠΥΡΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ

ΣΤΟ 1 lowΜε πρωτοβουλία του Δημάρχου Αγίας Παρασκευής Βασίλη Ζορμπά και της Αντιδημάρχου Περιβάλλοντος και Πολιτικής Προστασίας Ελένης Δάβαρη πραγματοποιήθηκε η σύγκλιση του Συντονιστικού Τοπικού Οργάνου (ΣΤΟ) στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, την Πέμπτη 11 Ιουνίου.

Το θέματα που συζητήθηκαν κατά τη συνεδρίαση τού ΣΤΟ αφορούσαν στην πρόληψη και αντιμετώπιση κινδύνων που προέρχονται από πυρκαγιές, καθώς και στο συντονισμό των ενεργειών ενόψει της αντιπυρικής περιόδου. Όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς δήλωσαν την αναγκαιότητα αυξημένης επαγρύπνησης και ετοιμότητας.

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν: ο Υπαστυνόμος Α΄ της Τροχαίας Κωνσταντίνος Παυλίδης, η Αρχιφύλακας της Αστυνομίας Κολοβού Νίκη, ο Διοικητής του 12ου Πυροσβεστικού Σώματος Αθηνών Βασίλειος Ζαφείρης, ο Υποδιοικητής της ΣΔΑΜ Αντιπλοίαρχος Ευάγγελος Εκατομμάτης, ο Τμηματάρχης Ασφαλείας της ΣΔΑΜ Λεωνίδας Σαγιάς, η Διευθύντρια του Κέντρου Κτηνιατρικών Ιδρυμάτων Αθηνών Ελένη Χονδροκούκη, η Υποδιοικητής του Τμήματος Ασφαλείας Αγίας Παρασκευής Σοφία Μπουτσιάδου, ο Ειδικός Σύμβουλος του Προέδρου του ΣΠΑΥ Νικόλαος Κιούσης, ο Υπεύθυνος Λειτουργιών του Αμερικανικού Κολεγίου Ελλάδας Μιχάλης Ορόντης, ο Πρόεδρος της Τεχνικής ACG του Αμερικανικού Κολεγίου Ελλάδας Αντώνης Κοντόπουλος, ο Πρόεδρος του Σωματείου Εθελοντικής Προστασίας ΒΑ Τομέα Υμηττού Ευάγγελος Τσιγκρέλης και από την Υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Αγίας Παρασκευής ο Προϊστάμενος Νικόλαος Τζιντάνος και οι υπάλληλοι Χάρης Παπαδημητρίου και Γιώργος Κυριαζής.

ΣΤΟ 2

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software