Τηλ. κέντρο 213-20.04.500 | ΚΕΠ Μεσογείων 419 – Tηλ. 213-20.08.300 e-mail: d.agparaskevis-attikis@kep.gov.gr

greek flag english

espa 2014 2020
  • Αρχική
  • Ενημέρωση
  • ΝΕΑ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
  • Δήμου
  • ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΦΟΡΗΤΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΓΙΑ ΑΠΟΡΟ ΜΑΘΗΤΗ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΦΟΡΗΤΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΓΙΑ ΑΠΟΡΟ ΜΑΘΗΤΗ

Φορητό υπολογιστή παρέδωσε στον Δήμαρχο Αγίας Παρασκευής Βασίλη Ζορμπά η Πρόεδρος του Σοροπτιμιστικού Ομίλου Αττικής «Ολυμπιάς» Βασιλική Βέλλιου, σήμερα Πέμπτη 14 Μαΐου.

Όπως ανέφερε η Πρόεδρος, παραδίδοντας τον υπολογιστή στον Δήμαρχο, «αυτές τις δύσκολες στιγμές που βιώνουμε όλοι μας, ο Σοροπτιμιστικός Όμιλος επιθυμεί να βοηθήσει ένα άπορο μαθητή του Δήμου μας, έτσι ώστε να έχει τη δυνατότητα να παρακολουθεί, μέσω τηλεδιάσκεψης, τις παραδόσεις των μαθημάτων από τους εκπαιδευτικούς τού σχολείου του».

Ο Δήμαρχος ευχαρίστησε την Πρόεδρο και υπογράμμισε ότι η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου σε συνεργασία με την Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης θα παραδώσει τον υπολογιστή στον πιο άπορο μαθητή Λυκείου του Δήμου μας.

Ο Όμιλος «Ολυμπιάς» έχει πολλές φορές στο παρελθόν ενισχύσει το Κοινωνικό Παντοπωλείο και Μαγειρείο του Δήμου μας, ενώ πολύ πρόσφατα μαζί με την «Σοροπτιμιστική Ένωση Ελλάδας» προσέφεραν υλικά αξίας πολλών χιλιάδων ευρώ για την κατασκευή του φράχτη στον Έβρο.

ΟΛΥΜΠΙΑΣ 6

ΟΛΥΜΠΙΑΣ 3

ΟΛΥΜΠΙΑΣ 9

ΟΛΥΜΠΙΑΣ 10

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.

ΠΟΛΙΤΕΣ

ΜΜΕ

ΣΥΛΛΟΓΟΙ

Επικοινωνία με το δήμο

Διεύθυνση: Λ. Μεσογείων 415-417 Τ.Κ.15343 Αγία Παρασκευή
Τηλ. Κέντρο: 213 2004500/501/508
Κεντρικό FAX: 2132004531
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δείτε τον αναλυτικό τηλεφωνικό κατάλογο των υπηρεσιών του Δήμου πατώντας εδώ.

Αν θέλετε να στείλετε μήνυμα συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας πατώντας εδώ.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software