Τηλ. κέντρο 213-20.04.500 | ΚΕΠ Μεσογείων 419 – Tηλ. 213-20.08.300 e-mail: d.agparaskevis-attikis@kep.gov.gr

greek flag english

  • Αρχική
  • Ενημέρωση
  • ΝΕΑ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
  • Δήμου
  • ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΟΙ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΒΕΛΤΙΩΣΗΣ ΣΤΟ «ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΩΤΣΗΣ»

ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΟΙ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΒΕΛΤΙΩΣΗΣ ΣΤΟ «ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΩΤΣΗΣ»

Υπογράφηκε η σύμβαση για την εκτέλεση του έργου που αφορά τις παρεμβάσεις βελτίωσης του γηπέδου στο Πολιτιστικό και Αθλητικό Πάρκο «Σταύρος Κώτσης», μεταξύ του Δήμου Αγίας Παρασκευής και της εταιρίας «Π. Αλιφέρης - Α. Φουρτούνη και Σία ΕΕ δτ ΑΛΦΑΤΕΡ ΕΕ», την Παρασκευή 8 Μαΐου στο Δημαρχείο Αγίας Παρασκευής.

 Όπως αναφέρεται στον τίτλο του έργου, η ανωτέρω εταιρία αναλαμβάνει την κατασκευή συνθετικού τάπητα (ταρτάν), αντικατάσταση χλοοτάπητα, βελτίωση των υποστηρικτικών εγκαταστάσεων (γραφείο, αποδυτήρια, τουαλέτες) και περίφραξη του χώρου.

 Η αποπεράτωση του έργου θα γίνει εντός 12 μηνών από την ημέρα πρωτοκόλλησης της σύμβασης, δεν θα δοθεί προκαταβολή στην ανάδοχη εταιρία και το συνολικό κόστος ανέρχεται στα 700.025.16 €, εκ των οποίων 100.025,16 € από ίδιους πόρους του Δήμου για το έτος 2021 και 600.000 € από το πρόγραμμα Φιλόδημος ΙΙ για το έτος 2020.

Τη σύμβαση υπέγραψε εκ μέρους του Δήμου ο Δήμαρχος Βασίλης Ζορμπάς και εκ μέρους της εταιρίας ο νόμιμος εκπρόσωπός της Ευάγγελος Γυφτοδήμος. Παρόντες στην υπογραφή της σύμβασης ήταν ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Βασίλης Σάρκουλας, ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Μιλτιάδης Κύρκος και ο προϊστάμενος αρχιτεκτονικού σχεδιασμού της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Χάρης Φρούντζος.

Τέλος, να σημειωθεί ότι τον περασμένο Οκτώβριο η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου με ομόφωνη απόφαση είχε εγκρίνει τους όρους διακήρυξης και των τευχών δημοπράτησης του έργου, με εξαίρεση τον επικεφαλής της παράταξης «Νέα Αρχή» Γιώργο Οικονόμου, ο οποίος είχε ψηφίσει «λευκό».

Σ ΚΩΤΣΗΣ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΥΜΒΑΣΗΣ 2

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.

ΠΟΛΙΤΕΣ

ΜΜΕ

ΣΥΛΛΟΓΟΙ

Επικοινωνία με το δήμο

Διεύθυνση: Λ. Μεσογείων 415-417 Τ.Κ.15343 Αγία Παρασκευή
Τηλ. Κέντρο: 213 2004500/501/508
Κεντρικό FAX: 2132004531
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δείτε τον αναλυτικό τηλεφωνικό κατάλογο των υπηρεσιών του Δήμου πατώντας εδώ.

Αν θέλετε να στείλετε μήνυμα συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας πατώντας εδώ.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software