4ΗΜΕΡΟ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗΣ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ

| Νέα του Δήμου
4ΗΜΕΡΟ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗΣ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ

Ο Δήμος Αγίας Παρασκευής πραγματοποιεί 4ήμερο ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗΣ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ στις 27, 28, 29 Απριλίου και 5 Μαΐου από τις 9:00 έως 12:30, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αγίας Παρασκευής (Μεσογείων 415-417).

 Η πρωτοβουλία αυτή του Δήμου πραγματοποιείται σε συνεργασία με το Ιπποκράτειο Νοσοκομείο, επειδή η πανδημία του κορωνοϊού αποτρέπει πολλούς εθελοντές να προσέλθουν στα Τμήματα Αιμοδοσίας των Νοσοκομείων.

 Οι ελλείψεις σε φιάλες αίματος είναι τεράστιες και το Συντονιστικό Κέντρο Αιμοεπαγρύπνησης και Επιτήρησης Μεταγγίσεων του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ), η Περιφέρεια Αττικής, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών (ΠΟΣΕΑ) και το «Όλοι Μαζί Μπορούμε» σε συνεργασία με τους Δήμους έχουν προβεί σε μια εκστρατεία συλλογής αίματος, προκειμένου να καλύψουν τις ανάγκες των συνανθρώπων μας που το έχουν άμεση ανάγκη.

 ΔΩΣΕ ΔΕΚΑ ΛΕΠΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΧΑΡΙΣΕ ΖΩΗ ΣΕ ΕΝΑ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΜΑΣ!

 ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ! Ο ΜΟΝΟΣ ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΛΙΓΟ, ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΑΙΜΑ!!!

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software