ΕΣΕΙΣ ΜΕΝΕΤΕ ΣΠΙΤΙ ΕΜΕΙΣ ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΣΑΣ

Το πρόγραμμα «ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ» έχει δεχθεί, μέχρι σήμερα, 130 αιτήματα συνδημοτών μας.

Από τα 130 αιτήματα, έχουν εξυπηρετηθεί τα 112 και έχουν δρομολογηθεί τα υπόλοιπα 18 και αφορούν συνταγογράφηση και παραλαβή φαρμάκων.

Επίσης, κάθε μέρα πραγματοποιείται τηλεφωνική επικοινωνία στα μέλη του ΚΑΠΗ και στα μέλη του προγράμματος ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ (πέραν των τηλεφωνημάτων που δεχόμαστε από κατοίκους του Δήμου μας, οι οποίοι ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες), όπου ενημερώνονται για τις δυνατότητες της υπηρεσίας έτσι ώστε να εξυπηρετήσουμε σε ό,τι αφορά φάρμακα, τρόφιμα, εξόφληση λογαριασμών κ.ά.

Παράλληλα, υλοποιείται το καθιερωμένο πρόγραμμα του ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ που αφορά ατομική υγιεινή, καθαριότητα, ενεσοθεραπεία, νοσηλευτικές πράξεις, σίτιση, διεκπεραίωση διοικητικών εγγράφων, κ.ά.

Βασίλης Ζορμπάς

Ιατρός Πνευμονολόγος